• MejaKiZnic

    Badkar eller dusch?

    Vad hade ni valt att införskaffa om ni kunde välja mellan badkar och dusch?

    Håller på att planera för renovering av mitt badrum och får tyvärr inte plats med både. Hade gärna hört hur ni resonerade över ert val. Är väldigt tacksam om ni röstade!{#emotions_dlg.flower}

     

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Badkar eller dusch?
  • Cecese

    Nu har vi turen att ha båda men om jag skulle vara tvugen att välja så skulle jag nog välja badkar. Vi har kran med duschslang vid vårt så barnen badar ofta och sen duschar vi av dom ordentligt i badkaret efteråt. Jag badar inte ofta, händer bara nångång per år när jag är riktigt frusen och då är det så skönt.

  • Sofia8504

    Beror lite på. När det bara var jag och min sambo så ställde vi ner badkaret i källaren när vi hade hyreslägenhet, eftersom vi aldrig någonsin badade och det var enklare att bara ha en duschhörna.
    Nu har vi barn och hon älskar att bada, så nu hade vi aldrig kunnat vara utan det!
    Tycker nån i familjen om att bada så tycker jag att man ska satsa på badkar eftersom man kan duscha där också. Jag har en kompis som har satt in ett bubbelbadkar med skjutdörrar som på en duschkabin. Står man upp och duschar så finns alla bra funktioner som man kan ha i en dusch (ånga osv.), men man kan även ta ett bubbelbad om man vill! Perfekt kombo!

  • Elli47
    St Augustine skrev 2011-02-09 09:00:05 följande:
    Badkar, helt klart. Man kan duscha i ett badkar, men inte bada i en dusch.
  • DenNamnbitne

    Jag hade valt dusch. Det är mycket enklare att ställa sig i duschen och duscha av sig och det överväger den stora trevnaden med att ta sig ett härligt bad. Som många redan tidigare sagt kan man ju självfallet tvaga sig i ett badkar men det tar ändå ganska stor plats. Hade jag varit tvungen att välja hade det blvit dusch.

  • holy shit

    Badkar med dusch! Vi har bara dusch nu, men funderar på att riva ut tvättmaskinen för att få plats med badkar.

  • La Lola

    Badkar som man kan duscha i.


    *mamma till Alma 10 år (-00) och Hedda 1 år (-09)*
  • skorpionen80
    tahira skrev 2011-02-08 21:14:22 följande:
    Kan du inte ha badkar med en duschslang? Duschslang tar ju inte mer plats än kran till badkaret.

    Bara badkar är ju inte så kul, eftersom man ju vill duscha av sig före och efter bad.

    Vi har ett badrum med bara badkar och ett badrum med bara dusch, men vi skall sätta i duschslang i bad-badrummet snart. Just nu är det bara sonen som använder badkaret.
    Fast det gör man väl i badkaret ändå? Eller brukar folk hoppa in i duschen, sedan lägga sig i badkaren för att avsluta det hela i duschen igen? När jag hade badkar Duschade jag i badkaret innan vattnet fylldes på, och så klart duschade jag av mig innan jag steg ur också.

    Ser nu det du skrivit om duschslang i badkaren. Oj, jag trodde det var standard. Har aldrig sett ett badrum med badkar utan duschslang...
Svar på tråden Badkar eller dusch?