Inlägg från: nettanen |Visa alla inlägg
  • nettanen

    Kristna småbarnsföräldrar, var finns ni?

    Hej hej!
    Bor på Tjörn med min fantastiska familj som består av min man och två pojkar mars 2008 och dec. 2009.

    Jag skulle gärna vilja be om förbön för min vän och hennes dotter på 10 månader som går igenom en tuff period just nu. Dottern föddes med fel på hjärtat och blev opererad för inte så länge sen. Men det vill sig inte riktigt. Så de ligger fortfarande kvar på sjukhuset och deras lilla dotter behöver opereras igen

    anette

  • nettanen
    Pergosyskon skrev 2011-02-12 12:48:59 följande:
    Här e en till kristen förälder. Har en dotter på 3 år. Och har fått lyckan över att bli gravid igen. . Med 4 små liv. . Jag lever med en kille som inte alls troende. Han har dock inga problem eller åsikter om att jag går i kyrkan med dottern. Vi går en söndag i manade hela familjen på deras barngud tjänster. . Där har de en docka som håller i gud kanten tillsamans med prästen. .
    Wow! Grattis!
    Vilken stor familj ni kommer bli. Härligt.

    Och grattis till er andra oxå som väntar smått. Underbart. Tror faktiskt inte att jag är färdig. Så det blir nog ett eller två barn till. Om det vill sig och är meningen. 

    Det är tack vare min man jag är kristen. Vi går inte alls på gudstjänst tillsammans med våra barn.  Vi har varit två gånger och det har funkat sådär med vår store pojk. Han har lite väl många myror i brallan . Annars jobbar jag på en kristen förskola och där är familjegudstjänsterna jättebra. Korta, roliga och mycket sång. Anpassade till barnen helt enkelt. 

    Ha en härlig vecka.
    /anette
Svar på tråden Kristna småbarnsföräldrar, var finns ni?