• Alexe

    BF september/oktober/november Malmö

    Här kan vi från Malmö samlas som har BF under hösten 2011. Vi följs åt här och/eller ses för fika och promenader. Välkomna!

  • Svar på tråden BF september/oktober/november Malmö
  • fsk

    Hej,

    tack alla :)

    Kjaam - stå ut! Snart är det över och du får ditt lilla knyte :)

    Alexe - jag expriementarar lite med hyrd TENS, tror att det hjälper, har ju inte jätte ont så jag har nästa mer testat det i förebyggande syfte som när vi körde till Göteborg för någon helg sen, had på den nästan hela resan och visst inga problem. På vägen ner glömde jag sätta på den och då hade jag mer besvär, särskillt på kvällen/natten efter.

    Ha det bra alla!
    /Frida

  • Sir Bubbalots mamma

    Igår kväll kl 19.13 kom vår aldeless perfekta Theo till världen!han va 51cm lång å väger 2890gr! Jag e helt slut efter 3 jobbiga dagar å återkommer senare med mer info å bilder!

  • Alexe

    Oj, grattis!!! Lite för tidigt väl, men skönt antar jag när du haft så ont. Du får berätta mer när du hinner o orkar. Mys med lillkillen så länge :)

  • fsk

    Wow!
    Grattis Kjaam!!!!! ska bli kul att få se foto snart också:)

    vad skönt att graviditeten är över.

    Börjar själv bli lite trött på det hela, är mycket tröttare nu än innan.

    Jag är på väg till barnloppis snart (har just ätit frukost 9.30) och skickar mitt moilnummer i email om det är någon som är i krokarna och vill fika. Har dålig koll på vilka café som finns där, det finns väl några inne i parken och sen några på St. Knuts torg?

    Ha det bra
    Frida

  • Nina Marie

    Åh vad synd såg ditt inlägg för sent Frida :-/ Har också varit ute, först min vanliga 3 timmars långpromenad sen lite barnloppis för vi bor ju precis bredvid folkets park! Nu är du nog redan hemma igen... undrar om vi hinner träffas nåt mer innan alla bebisar är ute hehe 21 dagar kvar är det för mig om han nu stannar så länge ;D

  • Alexe

    Ånej. Missade helt att det var idag. Vi skulle ju bokat upp nåt innan. Jag har städat (ilsket, efter att ha väntat två veckor på att Erik skulle få tummarna loss) och sen läst manus inför min manusgrupp imorgon.

    Men om vi skulle ta och försöka få till en fika... Måndag, onsdag och torsdag i nästnästa vecka (alltså 26:e, 28:e o 29:e) har jag lediga kvällar. Hur ser det ut för er andra?

  • VEA

    Grattis Kjaam till att Theo ville titta ut tidigare. Hoppas allt gått bra och att du redan nu sluppit rullstolen.

    De kommer alla inom kort. Vi längtar efter vår Theo. Hoppas ni alla mår bra.

    Fsk jag hoppas du fyndade på loppis.

  • Sir Bubbalots mamma
    VEA skrev 2011-09-18 18:47:44 följande:
    Grattis Kjaam till att Theo ville titta ut tidigare. Hoppas allt gått bra och att du redan nu sluppit rullstolen.

    De kommer alla inom kort. Vi längtar efter vår Theo. Hoppas ni alla mår bra.

    Fsk jag hoppas du fyndade på loppis.
    Tack! Ville komma ut tidigare vet jag inte. blev vräkning å de tog 3dygn å sluta med sugklocka. Rullstolen e kvar. fick få bårresa hem för att komma upp om trappan. så nu stannar jag här tills jag e blir bättre. Å de ska ju gå i rätt håll nu.

    Ja snart e era här med! :) 
  • fsk

    Wow kjaam! så liten och fin han är! super grattis igen!

    ni andra mår bra också?

    japp, jag fyndade en massa på loppis. var lite förvirrad först, det fanns så mycket och jag ville helst inte böja mig ner till allt som låg på filtar så det blev bara att jag kollade på sånt som låg lite högre upp.

    Förutom till vår kommande bebis köpte jag till min bros dotter och en kollegas lilla flicka - det har gett/lånat ut en massa gravidkläder och nu även mini-kläder strl 50-56 så jag tyckte att de kunde få lite roliga loppisfynd också - sjukt billigt, en del ville bara bli av med det som de hade med sig. Nästa år ska jag gå på alla barnloppis i parken!

    Nu är det 10 dagar kvar... eller vad det nu blir. Har sovit/vilat denna veckan, måndag var sista jobbdagen, tisdag var jag helt utslagen och sen blev onsdag lite bättre men oj vad trött jag har varit! det är som om jag gått på av bara farten och nu när jag tar det lugnt så märker jag av tröttheten på ett annat sätt.

    Alexe jag är med på vilken fika dag som helst nästa vecka, 26, 28 eller 29 - något önskemål om var?
    (med risk för att ställa in om vi hamnar på BB förstås)

    ha det bra!
    Frida

Svar på tråden BF september/oktober/november Malmö