Inlägg från: snigelspår |Visa alla inlägg
  • snigelspår

    Ge mig fördelar och nackdelar med att köpa lägenhet på bottenplan

    Om det inte finns hiss så se fan till och lyd mitt råd och ta lägenheten. Jag bor tre trappor upp utan hiss med småbarn och hela mitt liv är ett helvete just nu. Gör inte mitt misstag. Nu ska vi försöka flytta. Du anar inte hur avundsjuk jag blir när jag hör om din lägenhet på bottenplan! GUUUD vad SKÖNT!

  • snigelspår

    Idealet är 1-2 trappor upp tycker jag. MAX 2 tr om det inte finns hiss. Men helst vara en trappa  då. Även om det finns hiss så tycker jag inte om att bo för högt. Det känns nojigt om det skulle börja brinna samt om man har klängiga småbarn (BALKONGEN) *ryser* Nä jag skulle vilja bo EN trappa. Jag själv bor inte gärna på bottenplan pga otryggheten nattetid. Jag skulle tex inte klara av att sova med öppet fönster mm.

  • snigelspår
    Flickmamma skrev 2011-02-14 13:19:35 följande:
    inte hos oss, här går de för 3-400 000 mer än på andra våningen.
    Här med, Och jag kan förklara varför. Det är alla gamla tanter (oftast änkor) som precis sålt sin feta dyra  färdigbetalda villa (sedan 20 år tillbaks), för att bo lite mer bekvämt på äldre dar. Och då väljer de nedre botten. Och de där kärringarna kan budgiva kan jag säga! De har råd och går över lik för sina små lägenheten på nedre botten. Man har inte en chans.
Svar på tråden Ge mig fördelar och nackdelar med att köpa lägenhet på bottenplan