sheena82 skrev 2011-02-20 23:00:13 följande:
3 dl pofiber
2 tsk fiberhusk
2 tsk bakpulver
Lite salt
250 g kesella
1 ägg
50 g smält smör
En skvätt grädde (ca ½-1 dl)
Sätt ugnen på 200 grader.
Smält 50 gram smör. Blanda ihop torrvarorna.
Fördela i Kesella. Blanda i ett ägg. Blanda i det smälta smöret och en skvätt grädde!
Låt stå och fiberhusken svälla i 10-15 minuter (annars kan du få magknip).
Knåda ihop 6 bullar och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt.
Grädda i ca 15-20 minuter i mitten/nedre delen av ugnen.
Låt svalna något, avnjut dem sedan med eget val av LCHF-anpassat pålägg!
Detta Receptet på Pones använde jag. Dom blev inte alls flottiga, snarare lite torra, men väldigt goda. Nästa gång tar jag nog i ett ägg till och har i mjukt smör istället för helt smält.
Jag har dessa i ugen nu
Vet du hur många kolydrater det är er bulle?