**Den stora feta LCHF-tråden**
Nu har jag bakat sesambröd och KANELBULLEPONES (som luktar jättegott, de innehåller bl a philadelphia och creme fraiche för jag hade ingen Kesella...) och har LCHF-knäckebröd (en sort med ost och sesamfrön och olivolja, jag bytte ut lite av sesamfröna mot kokosflingor) i ugnen, plus min lunchomelett med skinka, purjo och chevre... *dregel*
Det blir hyvlad zucchini med vinägrett till omeletten istället för avocado - spar den till senare idag. Tyckte det kändes ganska maffigt fett ändå (grädde i omeletten + osten + massa olivolja).
Nu måste jag köpa mer ingredienser för att kunna baka en sats vanliga pones också att frysa in och ta med när jag ska besöka mina föräldrar. Jag har sett att ni har provat lite olika ingredienser i "baspones" - vad är egentligen godast att ha i, Kesella (mager eller fet?), creme fraiche, turkisk yoghurt...?
Om det inte är lämpligt att frysa något av detta - sesambröd, vanliga pones, kanelbullepones, så SKRIK NU!
Jag beställde mitt sukrin från LCHF-butiken på nätet.
Äntligen lunch!
K