• pannkakan87

    Ni som blivit gravida direkt efter missfall - hur har det gått?

    Hej på er! Vet att detta är en gammal tråd men vore så kul att få höra hur det har gått för er som plussade igen efter missfallet!

    Själv fick jag missfall nu i veckan.. Ett uteblivet missfall i vecka 13, men den lille hade dött i vecka 9. Nu är vi redo att köra igång igen bara blödningen slutat! :) Räknar missfallet som första mensdagen men har skickat efter ägglossningstester för att vara på den säkra sidan. :)


  • pannkakan87

    Jag väntar på bim nu efter mitt missfall i början av månaden. Tror att jag har bim den 2 eller 3 oktober. Hoppas att jag blev gravid direkt och slipper mensen.

  • pannkakan87
    happylife skrev 2015-09-22 15:23:08 följande:
    Spännande!! Vi har nog bim typ samtidigt. Fick pos ägglossningstest i fredags och har legat i sedan dess första försöket efter MF...
    Jag har inte fått nåt positivt, har nog missat stegringen för jag haft för få test men ändå känt av äl i magen + flytningar. *hoppas* Har haft sex 8 dagar i streck haha! Har gjort vårt bästaTyst
  • pannkakan87
    happylife skrev 2015-09-22 17:07:42 följande:
    Haha ja bra legat!! =) alltid lika nervigt inför bim...
    och orolig är man att det ska gå åt pipsvängen igen!
    Eller hur! Vi får hålla tummarna!! :D
  • pannkakan87
    LängtanEfterBarn skrev 2015-09-29 20:14:42 följande:

    Hej!
    Såg att tråden kom igång igen.
    För två veckor sen fick jag missfall i v7. Hade ägglossning förra veckan som även ett vul kunde bekräfta att då hade ägget släppt.
    Fick myst ihop det med sambon min samma dag som positivt ägglossningstest och dagen efter. Vad tror ni om mina chanser? Kan jag blivit gravid ??


    Klart att du har bra chanser:) håller tummarna! När har du bim?:)
  • pannkakan87
    happylife skrev 2015-09-22 17:07:42 följande:
    Haha ja bra legat!! =) alltid lika nervigt inför bim...
    och orolig är man att det ska gå åt pipsvängen igen!
    Hur går det Happylife? :)
  • pannkakan87
    happylife skrev 2015-09-29 20:53:30 följande:
    Jag väntar!!! :) tror jag har bim i helgen! Tog gravtest igår som va neg.

    Har haft lite Molvärk å nån dags illamående men man letar ju symtom så är skeptisk!! Har varken bu eller bä känsla! Hur går det för dig??
    Jag skulle ju haft samma bim som dig men sen kom min ägglossning 3 veckor efter mf istället för 2 som jag trott. Mätte med ältester och hade inte fått utslag innan men hade så mycket ägglossningssymptom så jag hade trott att jag missat stegringen. Men ja så nu har jag bim helgen efter istället, eller mellan 11-14 nåt sånt.

    Det är ju inte ovanligt att ägglossningen blir sen när kroppen helt plötsligt ska ställa om sig från gravid till att börja mogna äggblåsor igen. Så jag är superglad att jag äntligen hittade ägglossningen hehe och det gör inget att behöva vänta lite till för jag var ju lite orolig att jag inte ens skulle ha äl pga testerna inte visade nåt först!

    Jag håller verkligen tummarna att du får ditt plus i helgen! Oavsett borde vi följa varandra :)) Du får uppdatera sen hur det gick!
  • pannkakan87
    EMG skrev 2015-10-03 00:18:14 följande:

    Oj, detta var en aktuell tråd för mig! Lite bakgrund, positivt test 7/8, fick missfall den 19/8, det var då jag började blöda. 24/8 kom den lilla ut. Hade "mensvärk" från början till slut. Blödde i 11 dagar (19/8-29/8).

    Tog gravtest 28/9, men svagt. Tog igen 29/9 på morgonen lika svagt. Tog på morgonen 30/9 då Apotekets test och den var tydligare. Var ändå inte övertygad så jag tog Clear blues digitala som sa "Gravid 2-3 veckor" den 1/10. Var rädd för att det skulle vara rester från förra graviditeten men jag hade tagit gravtest tidigare som visa negativt så jag borde inte misstro resultatet. Jag blev så förvånad att det var positivt bara! Jag hoppas nu att det skall gå vägen. Ingen värk vilket jag tar som positivt. Har två fina döttrar och hade ingen "växtvärk" med dem. Hoppas det går bra för alla som går i väntans tider!

    Bilder på mina tester nedan.



    27/9



    28/9



    29/8



    30/9



    1/10


    Stort grattis! Så härligt!!

    Jag väntar själv på bim nu. Vill oxå satsa på en ny graviditet på första ägglossningen innan mensen. :) Har också tagit ett negativt test innan så att jag inte ska tro att nästa positiva test är rester. :) hoppas att din nya graviditet går vägen denna gång. Kram!
  • pannkakan87
    LängtanEfterBarn skrev 2015-10-03 22:48:30 följande:
    Jag plussade 24/8 va då i V5. Fick missfall 3/9 blödde en vecka. Fick ägglossning 21/9. Även bekräftat på vul.
    På måndag är det två veckor sen jag hade ägglossning. Borde få mens nästa vecka. Tog ett grav test idag för skojs skull men de var negativt. Tror ni det är kört denna gången?:(
    Nae! Testa igen på måndag :) Förra gången plussade jag inte förrän bim+1
Svar på tråden Ni som blivit gravida direkt efter missfall - hur har det gått?