Inlägg från: Suffering |Visa alla inlägg
  • Suffering

    illegala invandrare sk"papperslösa" får gratis vård och skola

    bodimit skrev 2011-03-06 10:29:20 följande:
    men snälla. det minsta man kan göra för ett folk är väl att låta dem få sjukvård? Det handlar inte om att de ska få gratis mat varje dag i etthundra år. utan NÄR de blir sjuka OM de blir sjuka så ska de kunna få vård och mediciner. menar herregud vad är ni för monster egentligen?
    Dom kom hit i ett enda syfte , att lura Svenska staten ... att kravlöst bli försörjda på svenska skattebetalares pengar och ingenting annat, du tycker således att dom ska belönas med extra förmåner för deras lögner och ondska?

    Varför begriper aldrig folk att vi måste sända ut helt andra signaler utåt, som det är nu så har folk bilden att Sverige är lyckolandet dit alla kan komma och bli försörjda ... bara att komma sen kan hela släkten komma efter, hallelujah

    Förmedlar vi en striktare bild utåt kommer vi slippa den stora strömmen av lycksökare , sk ensamkommande flykting"barn" med en ålder på 26 år kommer bli ett minne blott. Eller är Sveriges stora skattekista utan botten ? har jag missat något?
  • Suffering
    Fru Kwasthilda skrev 2011-03-06 14:55:31 följande:
    Jag är stolt över att bo i ett land där alla sjuka får vård och där alla barn får gå i skola.
    Du är alltså stolt över ett land som uppmuntrar kriminalitet?  låter sunt
  • Suffering
    jaghopparhögt skrev 2011-03-06 16:05:55 följande:
    Fast hur länge tror du det håller då? Om nu hela världen är berättigade sjukvård och skola här så bör ekvationen förr eller senare hamna på minus.
    varför säger du så? , I sverige växer pengar på träd.. det vet alla som tänker ett steg längre ,  Tycker faktiskt vi ska bjuda var och en av dom papperslösa på en påkostad SPA-weekend... tänk vad skönt för barnen att få koppla av ordentligt efter resan? vi måste visa på allvar nu att vi är solidariska och att vi stänger dörren för främlingsfientlighet för gott.

    Vi måste visa att det man ger får man tillbaka, Tex buspojkarna i rosengård har ju fått gratis husrum,lön från socialen utan krav på motprestation ,gratis vård och skola osv. När dom då bränner ner bilar,skolor och kastar sten på brandkår ( läste även att det förekommit stenkastning mot snöröjarna) så måste vi visa att nyckeln till fred och kärlek är att ge.

    Om vi då tänker till lite grann så inser vi nog att det vore bättre om vi gav mer för att få ett slut på sådant busigt beteende ? Tex så kunde vi bekosta 2 Charterresor per år till var och en av invandrarna ,även papperslösa givetvis , tänkte också att det vore bättre om dom fick ca 4000kr mer per månad gentemot svenskar som erhåller socialbidrag? på så sätt känner dom sig bättre mottagna och jag kan lova att vi kommer få tillbaka för vår godhet i slutändan.

    Pojkstreck som gängvåldtäkter,misshandel och brutala rån kommer bli ett minne blott om vi ger mer av vår själva och vår godhet
    Vi måste inse att vi alla är lika , Kultur,religion och uppväxtmiljö har inget att göra med sådant beteende att göra , blir så ARG när jag tänker på att 4,7% av svenskarna har röstat in det djupt främlingsfientliga partiet SD i riksdagen , dom vill INTE ge , dom är INTE solidariska

    Svenskarna har levt gott på välfärden i decennier nu och nu är det vår tur att lida till förmån för människor som kommer utifrån , dessa har haft det svårt och jag blir så hoppfull i hjärtat när hela sjuklövern vill hjälpa dessa och nu låta Svenskarna få uppleva misär istället för dom, så rättvist

    Vi har pengar och välfärd till ALLA , låt oss alla GE

    KÄRLEK ÖVER GRÄNSER Hjärta
Svar på tråden illegala invandrare sk"papperslösa" får gratis vård och skola