• Cahn

    Ingen hade varit gladare än jag om DU inte var pappa till vårat barn!

    Anonym (VadTroddeDuDå?) skrev 2011-03-07 08:20:37 följande:
    Naturligtvis kommer många män som har en tveksam relation till barnets mamma att vilja ha en faderskapsbekräftelse – män kan ju till skillnad från kvinnor aldrig vara säkra på att de är barnets föräldrar, med mindre än att en faderskapsutredning görs.

    Mao, han kräver ingen annan säkerhet än den du fått gratis pga. av din biologi

    Angående rättigheter så får mammor alla rättigheter i present, utan annan prestation än att föda barnet, medan pappan antingen måste "godkännas" av  mamman, eller gå till domstol.

    Mao, han kräver inget annat än samma rättigheter som du fått i present av staten för att du råkar ha en snippa, och inte en snopp, mellan benen.

     Inte heller behöver du bjuda in pappan till ditt ditt hem. Låt barnet umgås hos pappan.

    Mao, samma möjlighet som du anser att bara du ska ha rätt till. 

    Anledningen till att du reagerar med sån våldsam aggression är att du i grunden ser barnet som din personliga egendom, och därför tycker att det är "orättvist" att pappan vill ha samma rättigheter som du. 

    Men, du har själv försatt dig i den här situationen, som valde att skaffa ett barn med den mannen, så varför klagar du på att pappan vill ha samma rättigheter som du.
    hej och hå, här hade någon väldigt ömma tår ser jag..^^ alla pappor är inte offer för mammans grymhet och alla mammor ser inte sina barn som personlig egendom. de finns, tyvärr - men dra inte alla över en kam. 
Svar på tråden Ingen hade varit gladare än jag om DU inte var pappa till vårat barn!