• Tattyn

    Höstbebisar i Umeå 2011

    De gånger jag varit på Öppna förskolan här på Ålidhem har det varit väldigt blandade åldrar, från ett par veckor gamla pyttebebisar till större bran på 3-4 år så hon kommer nog inte att vara ensam om att vara lite äldre

    Jag tänkte skicka maken med dottern till ÖF nån gång nu innan de stänger för terminen så att hon får busa runt, hon är aldrig still en sekund och ska gärna klättra på allt så tyvärr orkar jag inte springa efter henne nu när jag är gravid.

  • Tattyn

    RUL gick jättebra, maken blev lättad när vi fick se att det bara är en bebis i jättemagen *S* Hon gick igenom allt noga med oss, visade hjärtat som pumpade på så fint, visade hjärnan och att alla delar var där de skulle osv. Visade ansiktet och lilla munnen som öppnade och stängdes hela tiden *S*
    Med största sannolikhet är det en lillasyster i magen, maken blev lite besviken, han hade hoppats på en lillebror, men det går nog över innan hon är född
    Moderkakan ligger i framkant så det kan med andra ord dröja innan jag känner av mini, skönt att veta. Jag blev så klart flyttat, men bf blev innan beräknat, jag var helt inne på att bli flyttad åt andra hållet, så nu är BF 13/10, bara 3 dagar tidigare iofs.

    Vi fick en så otroligt söt bild av de små fötterna, förutom "helkroppsbild".

  • Tattyn

    Åh vad roligt med solsemester och med kanadaresa
    Härligt att vara borta en hel månad BFokt2011.

    Vi ska åka till Edinburgh 3 nätter i slutet av juni, bara maken och jag, Inara ska vara hemma med farmor, det gäller att passa på medan man bara har en busunge

    Min foglossning  är inte att leka med vissa dagar, tog en promenad ner till Strömpilen ioch hem igen igår, det visade sig vara en dum idé, jädrar vad jag hade ont i fogaran efter det. Ocn naturligsvis ville inte Inara sitta still mer än 2 sekunder totalt så det fanns ju inte stor möjlighet till att sitta och vila som jag skulle ha behövt. Idag blir det en tur till Lilla Miraken för inköp av ett stödband, hoppas det hjälper.

  • Tattyn

    Stödbandet är rätt obekvämt upptäckte jag så det kommer jag nog bara att använda när jag vet att jag ska ut och gå mycket, men jag tror nog att det ska hjälpa

    Välkommen kossilalli, roligt att du hittade hit.

    Bra att du gjorde en BFlista BFokt2011, då blir det lite lättare att hålla koll

  • Tattyn

    Vi bor på Ålidhem

    Jag märker skillnad på denna och första graviditeten, denna gången var jag tröttare, mådde illa och så har jag foglossning och ryggont. Och så blev magen stooor på en enda gång.

    Nu hoppas jag att jag ska börja känna av mini lite mer ordentligt snart, går in i v20 i morgon. Än så länge har det bara varit lite "petande" inifrån magen, men så ligger ju moderkakan i framvägg så jag lär ju få vänta innan jag känner nåt ordentligt...om hon inte brås på storasyster, då blir det aldrig riktiga sparkar.

  • Tattyn

    Vad roligt att allt gick bra på resan förtjust

    Jag köpte ett stödbälte och det är verkligen inte bekvämt när man sitter så det blir att använda när jag vet att jag ska gå mycket.
    Dammsög idag, sen gick ryggen sönder *S* Tur maken kan ta med Inara ut och busa på lekparken ( och på promenader runt hela kvarteret)

  • Tattyn

    Just nu är han arbetsbefriad som det så fint heter, dvs hemma med lön, from 25/6 kommer han att vara arbetslös dock så vi får se hur länge han blir hemma. Även om det är skönt att ha honom hemma nu håller jag med dig, det bästa vore om han är hemma i slutet och just när mini kommit.

  • Tattyn

    jag har lagt till BF listan i första inlägget så att vi har lite koll på läget, är det fler som vill bli tillagda, eller ändra datum så hojta bara till så fixar jag det

    Nu tycker jag allt att mini får ta och börja göra lite mer väsen av sig, lite fler och tydligare sparkar vore trevligt. Nu känner jag lite "luftbubblor" ibland när jag sitter framåtlutad framför datorn, antagligen för att det blir trångt i magen då, men annars är det hur lugnt som helst i magen , sååå trist.
    Låg i morse och försökte provocera fram en respons genom att trycka på magen, men det gick inte alls, antingen totalignorerade hon mig eller så låg hon med ryggen utåt och sprakade in mot min rygg så att jag ändå inget kände. Men moderkakan sitter ju i framvägg och den verkar isolera rätt bra, och så är bagen stoor så hon har gott om utrymme att sparka på innan hon nuddar väggarna om amn säger så.

  • Tattyn

    vad roligt att det är full rulle i magen Dottern sparkade aldrig så pass hårt att det kändes utifrån så det vore ju en dröm att få allt det där jobbiga sparkandet som "alla" klagar på i slutet, det som jag aldrig fick uppleva förra gången, men vi får väl se.

Svar på tråden Höstbebisar i Umeå 2011