• Tattyn

    Höstbebisar i Umeå 2011

    Men hörrni försöker ni påskina att ni har liv och är ute i solen och njuter istället för att skriva i tråden?

    Helt underbart väder vi fått denna veckan, jag har varit ute hela förmiddagen med dottern, så det blir nog till att hålla sig inne i eftermiddag så att inte hon får överdos av solen *S*

  • Tattyn

    Fullt upp då med andra ord
    De sista 2 dagarna har det nästan varit för vamt ute, det känns faktiskt skönt att det ska bli svalare idag.

  • Tattyn

    Vad spännande med ultraljud i morgon kossilalli, du måste avlägga rapport efteråt sen

    Jag har fått så jädra mycket plitor i ansiktet, det är inte roligt alls, men det sägs ju att flickbebisar tar sin mammas skönhet *S*

  • Tattyn

    Spännande med långresa BFokt2011, vart ska ni åka?

    Jag och maken åker till Edinburgh på söndag, kommer hem igen på onsdag, jag ser verkigen fram emot att få komma iväg bara han och jag, kasnke till och med få sova hela nätter och få sovmorgon, men jag kommer garanterat sakna ihhjäl mig efter dottern.

  • Tattyn

    Hon har haft ett par dar här och där då det verkligen varit party i magen och det är helt underbart, dom dagarna går jag bara runt och njuter, men annars är hon rätt lugn. Hoppas det blir oftare och oftare och mer och mer nu.

  • Tattyn

    Förra vändan hade jag moderkakan bak men inte hjälpte det, Inara var en liten bökare inte en sparkare *S* Nu ligger ju moderkakan fram, så det känns fortfarande som i början, mest bubblor och små petningar typ, med en och annan lite starkare kick.
    Just nu sitter jag framåtlutad mot datorn, mest för att det är då jag känner mest.

    Kossilalli: Först en varm och skön sommar, sen kallare väder med massa bebisgos

  • Tattyn

    Vad härligt att ni är klara, då kan du bara njuta resten av somaren ( vi kan ju låtsas att det inte finns fler måsten för en husägare)

  • Tattyn

    Vi har beställt en vagn och så har jag köpt lite kläder, men det är allt än så länge. Vi har ju kläder egentligen sen dottern, men det är ju kul om mini får lite granna helt eget med Vi passade på att hämta ut Apoteksgruppens baby to be box med massa gratissaker när vi var på semester eftersom det inte finns nåt apotek som tillhör apoteksgruppen här, och så hämtade vi ut Babyboxen på barnens hus i veckan, eller halva, blöjhinken var slut så de skulle ringa när vi kunde hämta den. Om ni inte redan hämtat ut en Babybox så rekommenderar jag att ni gör det på barnens Hus och inte på Babyproffsen för på barnens Hus får man med en presentcheck på 100:-, något man inte får på babyproffsen.

    jag köpte ett stödbälte för några månader sen men jag har knappt använt det för jag tycker det är så obekvämt, det är väl ok när man står, men så fort jag började röra på migg, eller satte mig ner så var det bara obekvämt

Svar på tråden Höstbebisar i Umeå 2011