• Tattyn

    Höstbebisar i Umeå 2011

    Finns det fler i Umeåtrakten som väntar barn under hösten 2011 och som vill snacka lite om magar och förväntningar?

    Jag väntar barn nr 2 i oktober, vi har sen tidigare en dotter född i mars 2010.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-06-01 11:54
    BF lista:

    Martinam 29/9
    Zauzz början av okt
    BFokt2011 2/10
    Förtjust 12/10
    Tattyn 13/10
    Caroline34 7/11
    kossilalli 16/11

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-06-15 13:36
    BF lista:

    Martinam 29/9
    Zauzz början av okt
    BFokt2011 2/10
    Förtjust 12/10
    Tattyn 13/10
    Caroline34 7/11
    kossilalli 21/11

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-06-23 20:50
    BF lista:

    Martinam 29/9
    Zauzz början av okt
    BFokt2011 2/10
    Förtjust 12/10
    Tattyn 13/10
    Caroline34 7/11
    kossilalli 21/11
    idapida 11 9/11

  • Svar på tråden Höstbebisar i Umeå 2011
  • Tattyn

    Fullt upp då med andra ord
    De sista 2 dagarna har det nästan varit för vamt ute, det känns faktiskt skönt att det ska bli svalare idag.

  • kossilalli

    Ja skönare men så här kallt behövde det inte bliFlört¨

    I morgon är det äntligen dags för ultraljud, känner inte så mycket rörelser i magen så jag hoppas allt är okej. Hoppas inte att jag flyttas fram alltför långt i  kalendern, vill inte hamna med datum i december.

    Hur är det med er alla andra?

  • Tattyn

    Vad spännande med ultraljud i morgon kossilalli, du måste avlägga rapport efteråt sen

    Jag har fått så jädra mycket plitor i ansiktet, det är inte roligt alls, men det sägs ju att flickbebisar tar sin mammas skönhet *S*

  • BFokt2011

    Hej hej!
    Jag håller med det är fullt upp för oss me!  Vilket härligt väder vi hade i några dagar! Vi åker på lågsemester imorgon så det har varit endel förberedelser inför det....resan tar drygt ett dygn så det gäller att kunna hålla barnen någotsådär sysselsatta och nöjda. Håller tummarna att inget tillstöter med graviditeten under resan, allt såg ra ut hos barnmorskan igår iaf...ha en bra sommar!

  • kossilalli

    Nyss hemkommern från ultraljud och datumet är ändrat till 21:a november, och allt såg bra ut. Moderkakan ligger i framvägg, som jag misstänkt, eftersom sparkarna vart så diffusa denna gång jämfört med tidigare två graviditeter...

    Vilken härlig känsla man får under och efter ett ultraljud, det blir mer verkligt, eller hur man ska säga. Bara lycka just nu!

  • Tattyn

    Spännande med långresa BFokt2011, vart ska ni åka?

    Jag och maken åker till Edinburgh på söndag, kommer hem igen på onsdag, jag ser verkigen fram emot att få komma iväg bara han och jag, kasnke till och med få sova hela nätter och få sovmorgon, men jag kommer garanterat sakna ihhjäl mig efter dottern.

  • Förtjust

    Kossali: Vad kul att allt såg bra ut. Jag har haft turen att ha moderkakan på bakväggen båda gångerna så jag har känt mycket sparkar hela tiden. Jag tycker det är så roligt med sparkar. Sonen var duktig på att låta bli att sparka mot lungorna och kissblåsan så det var mest bara kul med sparkar ända mot slutet. Jag hoppas det blir så den här gången med. Om det inte vore för dom skulle jag nästan glömma bort att det är en bäbis där inne. På dagarna håller den sig väldigt lugn, men på kvällarna och nätterna tumlas det runt där inne titt som tätt.

    Hoppas att sparkarna tar fart ordentligt snart Tattyn så du får uppleva det med. Man är ju inte gravid så många gånger i livet trots allt.


    ♥ Henry 25/2 -10 ♥ BF 12/10 -11
  • Tattyn

    Hon har haft ett par dar här och där då det verkligen varit party i magen och det är helt underbart, dom dagarna går jag bara runt och njuter, men annars är hon rätt lugn. Hoppas det blir oftare och oftare och mer och mer nu.

  • kossilalli

    Jag känner rörelser, men inte de där sparkarna som går utåt så att säga Glad utan de som är neråt i magen eller inåt ryggen.  Med de andra två var det ett race i magen då inte moderkakan låg i framvägg, så visst det är annorlundare nu när man känner inåt mest. Men samtidigt är jag bara i vecka 18, så kanske att det blir tydligare också.

    Nu längtar jag efter en fin och underbar sommar samtidigt som jag ser fram emot lite kallare grader och få en bebis i famnen, hmmm...

  • Tattyn

    Förra vändan hade jag moderkakan bak men inte hjälpte det, Inara var en liten bökare inte en sparkare *S* Nu ligger ju moderkakan fram, så det känns fortfarande som i början, mest bubblor och små petningar typ, med en och annan lite starkare kick.
    Just nu sitter jag framåtlutad mot datorn, mest för att det är då jag känner mest.

    Kossilalli: Först en varm och skön sommar, sen kallare väder med massa bebisgos

Svar på tråden Höstbebisar i Umeå 2011