• September7

    Bruna flytningar/sparsam mens vid BIM - GRAVID?

    Haha, tänkte precis starta en ny tråd om EXAKT samma fråga! Hade BIM i söndags och mensen kom, men bara lite brunt + lite blod och endast på morgonen/förmiddagen, sen har det bara kommit lite på pappret när jag kissat. I går var det dag 3 och då slutade det. Så nu är den slut och jag har lite molvärk i magen, fick aldrig riktigt någon mensvärk som jag brukar.
    I normala fall brukar jag ha riklig mens i ca 4 dagar som kommer direkt på första mensdagen, med p-piller iofs, så jag vet inte exakt hur min mens beter sig. Men detta kändes jättemysko.
    Har inte gravtestat än dock..

    Vill också veta om fler varit med om detta och visat sig vara gravida.

  • September7

    Ja, mitt kom på natten till söndag, så det var ju exakt på dagen. Det har varit blandat färskt/brunt blod, hade tampong, men det var bara den första som blev full, sen har jag haft trosskydd bara för att, men det har knappt behövts. Men jag brukar ha mkt mer än såhär och med typ slemklumpar i, så det är sig inte likt.
    Hade även sex igår och då brukar det blöda lite mer även om det nästan är slut, men det har inte kommit något mer efter det.

    Har skrivit i en tråd med en tjej som hade bruna flytningar några dagar innan BIM och det höll i sig i 4 dagar, hon trodde det var mens, men sen vid nästa BIM så plussade hon och det visade sig att hon varit gravid sen innan den BIM:en med bruna flytninger, så det har ju hänt. Det kan ju förstås vara olika för alla, men det skulle vara intressant att höra fler som har varit med om samma.

    SMS:ade killen och bad honom köpa med gravtest hem. Det kanske inte visar nåt, men då får jag testa senare igen.

    Mina symptom i övrigt är lite molvärk i magen (inte som mensvärk), dålig mage, trött! och hungrig. Gick upp i natt för att ta en macka haha!

  • September7

    Kissnödig är jag hela tiden ändå ;) haha! Men hungrig typ jämt brukar jag inte vara.. äter som en gris känns det som :P Brösten har jag inte kännt nåt av, tyckte de kändes och såg lite större ut förra veckan, men det var nog inbillning eller önsketänkade ;)

    Ja, får se om han köper test.. måste veta om jag kan testa när som helst eller om det måste vara morgonurin. Bor med min kille i Turkiet, så han får läsa bipacksedeln åt mig så jag vet hur jag ska göra :P

  • September7

    Jag känner inget alls direkt i brösten.. men det är ju så individuellt..
    Jag är på BIM+2 i dag så det har ju inte gått många dagar. Har jättelite bruna flytninger nu, så det är märkligt det här..

  • September7

    Testade i morse, men det var negativt. Vet ju flera som fått vänta med positivt test till sent, nån har sagt v.7, nån v.12, en annan berättade om nån som inte visste förän i 5e månaden osv. Så jag hoppas att det är nåt liknande för mig. För symptomen är kvar..

  • September7
    Upptaget skrev 2011-04-07 15:48:57 följande:
    Första gången jag va gravid så fick jag oxå dessa bruna flytningar/blödning, trodde mensen va på gång, men sen dagen efter slutade det, tog ett test 3 dagar senare och fick ett svagt + och ytterligare några dagar senare blev det lite starkare.

    Lycka till, hoppas ni får ert + =)
    Skönt att höra att det hänt fler. Igår var sista dagen med bruna flytninger. fick en pyttefläck i dag på toa, men det var allt. Så jag tänker testa igen nästa vecka. Borde ha ÄL ca 17/4, alltså nästa helg, så jag vet inte om jag ska avvakta till efter nästa helg och se om jag känner av ÄL eller inte.. Det är så svårt att bestämma sig :P Vill inte slösa mitt dyrbara gravtest och få neg :/ Det är uppenbarligen dyrt med gravtest i Turkiet där jag befinner mig (kostade ca250kr!).

    Åh jag hoppas hoppas hoppas!! Borde jag testa nästa vecka innan ÄL eller veckan efter? Nån som har kloka råd?
  • September7

    Eller hur! :)


    Jag håller tummarna för dig! Meddela efteråt ;)

  • September7

    Alltså, det verkar ju helt klart vara vanligt med bruna flytninger ist. för mens... Undrar varför. Det kan ju inte vara så att alla vi är gravida men inte testar positivt förän lååångte fterBIM?! :P Jag ska testa igen efter ÄL som är nästa helg..

  • September7
    madde198702 skrev 2011-04-10 00:03:30 följande:
    Jag behøver eran hjälp tjejer! Sitter på jobbet så jag kan inte lägga in bilderna, men jag gjorde det tidigare idag i ett annat forum. Klicka på linken och kolla på mitt test!! âr det ett spökstreck? Har testat mig flera ggr sedan BIM passerade och jag fick dom bruna flytningarna, men ALDRIG en antydan till streck förutom idag!

    www.familjeliv.se/Forum-1-289/m58304752.html
    Det är en svag antydan ju :D Testa om ett par dagar igen så får du säkert tydligare svar ;)
  • September7

    Ja gör det :D
    Jag kommer testa igen efter ÄL om det blir nån.. borde vara den 17/4 :)

Svar på tråden Bruna flytningar/sparsam mens vid BIM - GRAVID?