• madde198702

    Bruna flytningar/sparsam mens vid BIM - GRAVID?

    Är det någon som har erfarenheter av bruna flytningar och/eller sparsammare mens kring BIM-dagen, och det sen har visat sig vara en graviditet?

    Jag brukar få en riklig mens, utan spottings, men när jag hade BIM för en vecka sedan så fick jag endast bruna flytningar och någon strimma med blod. Detta pågick i 4 dagar och slutade sedan helt.

    Har tagit ett gravtest men det visar negativt! Kändes verkligen inte som mensen eftersom att det brukar komma som en mindre flod.

    Har i tillägg fortfarande "mensvärk" och ömma bröstvårtor.... men inget plus!

    Nån som sitter eller har suttit i samma sits?
    Tacksam för svar :)

  • Svar på tråden Bruna flytningar/sparsam mens vid BIM - GRAVID?
  • madde198702

    Det var ju lite komiskt att vi tänkte precis samma sak! Jag hade BIM i onsdags (exakt en vecka sedan) och fick på kvällen en rosa flytning.. tog en tampong o tänkte att min rikliga mens skulle komma under natten. På morgonen hade jag endast bruna flytningar och hade så i 4 dagar. Endast 1 gång då jag var på toaletten som jag såg rött och "färskt" blod i en liiiten mängd.

    Hoppas att någon kan ge oss svar på detta! Jag vill så gärna att någon skriver att dem brukar ha riklig mens, men fick plötsligt endast bruna flytningar vid BIM och att det sen visade sig att hon var gravid! ;)

    OM det nu inte var mensen så borde jag alltså vara på BIM +7 idag... fast det känns trist att tänka så, för då borde man ju kunna på ett pluss på stickan...

  • madde198702

    Uppdatera mig om testet direkt!! :)

    Samma symtom här egentligen! Hungrig som en varg, och kissnödig nästan hela tiden! Bubblig i magen och trött som tusan! Känner du något i brösten?

  • madde198702

    Jag har egentligen inte heller några speciella känningar i brösten, det gör iaf inte ont om jag klämmer på dom... jag skulle mer beskriva det som att dom är "känsligare" på huden, och speciellt bröstvårtorna. Dessutom har dom en tendens att få en lila/blå färg på kvällen?

    Vilken BIM borde du vara på?

  • madde198702

    Kunde lika väl ha varit jag som skrev ditt inlägg. Härligt att man inte är ensam om funderingen! Min mens brukar också komma direkt, utan några bruna flytningar först.

    Dina tecken låter ju absolut positiva! Hoppas ett test visar det också! Har du tagit nått gravtest än?

    Mina bröst har också fått tydligare ådror, spec på vårtgården men även på bröstkorgen litegrann.

  • madde198702

    Jag ska testa mig imorgonbitti tror jag. Då var det 3 dagar sedan sist. Härligt att det finns den som plussat efter bruna flytningar vid BIM.. då kan man ju hoppas iaf ;)

  • madde198702

    Tack för det! Ska absolut hålla er uppdaterade, även om minsta lilla förändring! ;)

  • madde198702

    Nidblödning brukar väl inträffa typ 4-8 (?) dagar efter ÄL? Har jag för mig att jag läst någonstans då jag googlat runt som en tok.

    Tar nog ett test imorgon om jag har tid. Ska gå upp för ett fjäll kl 09 på morgonen och åka snowboard ner. Helt magiskt :)

  • madde198702

    Testade imorse men ingenting! Ska man ge upp hoppet kanske? Vägrar egentligen tro att dom där bruna flytningarna var min mens! Dessutom är ju mina symtom kvar.. Blä!

  • madde198702

    Precis! Jäkla kropp som driver en till vansinne.. varför tjorva just nu då man är bebissugen!?

  • madde198702

    Hjärtans fröjd, när testade du dig positivt då? efter den sparsamma blödningen alltså? Var det så att du trodde det var mensen, men sen upptäckte att du var gravid?

  • madde198702

    Jag behøver eran hjälp tjejer! Sitter på jobbet så jag kan inte lägga in bilderna, men jag gjorde det tidigare idag i ett annat forum. Klicka på linken och kolla på mitt test!! âr det ett spökstreck? Har testat mig flera ggr sedan BIM passerade och jag fick dom bruna flytningarna, men ALDRIG en antydan till streck förutom idag!

    www.familjeliv.se/Forum-1-289/m58304752.html

  • madde198702

    Jag hoppas verkligen det! Lite olägligt att få spökstreck då man känner symtom o mensen har krånglat! Ska hålla er uppdaterade :)

  • madde198702

    Inget plus ännu! Men alltså jag känner mig konstig i kroppen! Ser ut att vara i 3e månaden minns, haha! Tröttast i världen dessutom! Blir nig inte klokare innan jag får träffa BM i början på maj.

  • madde198702

    Eftersom min menscykel är så himla lång, och varierar från 40-56 dagar, så är det ganska svårt att säga. Hoppas att jag kommer ha ÄL runt den 9 Maj.. då blir förmodligen BIM den 23:e Maj.

  • madde198702

    Välkommen Mimi! Duktig du, som klarar att hålla dig från att testa! Jag blir lika besviken varje gång, men kan ändå inte hålla mig! :P  Jag verkar tyvärr inte bli nå klokare av mig situation.. men jag nästan vägrar tro att mina bruna flytningar var mensen...

  • madde198702

    Ska hålla mina tummar!! Glöm inte uppdatera här ;)

  • madde198702

    Oj, ruskigt likt min situation alltså! Känner också allt det där, och har en jäkligt svullen mage! Kissar ofta osv osv..

    Vet inte heller om jag bara ska ge upp eller fortsätta hoppas! Varför skulle jag liksom vara en av dem som är gravida utan plus?

  • madde198702

    Helt skumt för mig idag! Är ju på BIM+ 22 om ni inte mina bruna flytningar var mensen förstås! Tycker mig ju ha fått några svaga streck, men det jan lika gärna vara spök. Har ju haft molvärk ända sedan förra ÄL, och har det fortsatt, men nu då jag var på toa så har jag en ljusrosa flytning?? Vars kom det ifrån liksom? Om det nu var mensen som kom på BIM i form av bruna flytningar förra månaden, så är ju denna dag varken ÄL-dag eller BIM-dag..

Svar på tråden Bruna flytningar/sparsam mens vid BIM - GRAVID?