Inlägg från: Dummle |Visa alla inlägg
  • Dummle

    Äntligen plus efter IVF, BF hösten/vintern 2011

    Hej alla! Nu har jag hittat hit med!
    Jis:Härligt med pluss på TD. Mitt va heller inte lika starkt som kontroll strecket i början, nu är det starkare än kontrollstrecket! hehe

    Apropå att må illa är det olika varje dag. Illamåendet brukar komma när jag inte äter, och man kan ju inte äta heeela tiden. Ofta på kvällarna har jag mått lite illa. Men i veckan på morgonon mådde jag fruktansvärt illa och låg framför toaletten och hullkade. Nu har det försvunnit så det är verkligen upp och ner....ingen dag är den andra lik.

    Kramiz

  • Dummle

    Kelsson:Apropå ömma bröst om natten kan jag tipsa om att ta på sig ett tjat linne. Hjälper jätte-mkt! Skrattande Sover numera hela natten!

  • Dummle

    Strössel: vad roligt med din blogg jag har varit inne å kikat lite Glad Fint val av vagn, vad är det för skillnad på citygross och duo combi vagnarna? De ser likadana ut, jag gillar verkligen modellen den är jättefin.

  • Dummle

    Strössel: Jag har funderat kring det här med KUB. Ni har ju också gjort FET, kan det påverka siffrorna på resultatet? Finns ingen information på klinikernas hemsidor men här på familjeliv har jag läst en del.

    Kelsson: Så bra att det fungerade med linne! Ja det är jobbigt när man vaknar tidigt och inte kan somna om, så har det varit mkt för mig under graviditeten.

    Kramiz

  • Dummle

    Strössel: Ja fråga gärna om FET kan påverka resultatet. Vore väldigt intressant att veta. =) Du får gärna berätta sedan hur det var att göra KUB.

    Vickan: Har du gjort KUB denna graviditet?

    Jis: Grattis til UL tid!!  På onsdag är det dags för vårat första.=)

  • Dummle

    Jag förstår att ni är sugna på att köpa grejor och planera.....jag vill oxå planera och handla, ALLT!! Flörthahaha. Jag längtar tills man känner sig tillräckligt trygg i graviditeten så man kan börja shoppa bebis kläder och inredning med mera. Solig

  • Dummle

    Sputnik: Jag va väldigt illamående förra veckan.Det har försvunnit nu och jag är mkt tacksam över det för det va riktigt jobbigt vissa stunder. Jag är i vecka 8 och beräknad BF i slutet på nov ngn gång. Vilken vecka är du i?

  • Dummle

    Sputnik: Vill även tillägga att symptomen kommer och går....ibörjan hade jag inga symptom....sedan sympton ...sedan inga....sedan kom de tillbaka.... Hahaha men det kommer, i promise u!

  • Dummle
    Sputnik II skrev 2011-04-11 18:11:56 följande:
    Haha, tack! Jag hoppas så att du har rätt! Jag är i vecka 6, beräknat i början av dec, 9:e närmare bestämt!
    Okej! Grattis till din graviditet förästen. Vet inte om jag sagt grattis till dig innan, har inte varit med i plussar-tråden så länge nämligen Glad Jag hoppas få mer bestämt datum på ul denna vecka. Men enligt FL grav-kalender ska vi ha den 20 nov tror jag de va....
Svar på tråden Äntligen plus efter IVF, BF hösten/vintern 2011