Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vad tycker DU är det bästa med att ha KK (knullkompis)?

  Tis 12 apr 2011 19:53 Läst 80574 gånger Totalt 88 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (underbart) - Visa alla inlägg
 • Anonym (under­bart)
  Återställ
  Tis 12 apr 2011 19:53 #5

  har kkförhållande just nu, och oj vad underbart det är! Bästa sexet någonsin när man inte behöver blanda in nå "vardagsbekymmer" utan bara njuta o ha sex!

 • Anonym (under­bart)
  Återställ
  Fre 15 apr 2011 18:55 #10
  Anonym (Njuter) skrev 2011-04-15 18:32:08 följande:

  Har själv 2 KK för tillfället. Helt underbart. Inga krav, bara sex. De är väldigt olika varandra och sexet är väldigt olika om man jämför dem. Gillar båda sorterna!


  Hoppas det blir något med någon av dem i helgen!


  jag har också 2 stycket.. det vet inte om varandra men vi har inte heller sagt att vi inte "får" träffa andra.. känns lite dumt, men på samma gång så är det ju bara sex :)  och kan inte välja bort nån av dem för tillfället, då de är så himla olika. Den ena kan jag umgås med som vänner, umgås på krogen, kolla tv/film eller ligga i sängen o prata med till 5 på morgonen om vi känner för det. Han andra är det bara sex, och vi är hemliga och hälsar inte ens på varandra på stan om vi råkar mötas.. Känns rätt spännande det med, att bara han och jag vet om vad vi gör :)

  Enda nackdelen jag känner just nu är att jag är ensammstående mamma och sku gärna vissa kvällar ha nån hemma att umgås med.. inte så att jag vill ha barnen att träffa mina kkn.. så det blir först senare på kvällen eller barnfria helger.. så det är nog det enda "dåliga" jag kan komma på.. men tror inte jag sku va redo för ett seriöst förhållande i nuläge..
 • Anonym (under­bart)
  Återställ
  Sön 17 apr 2011 15:30 #21

  Jag har nog tack och lov aldrig träffat på killar/män som ens brytt sig om hur många jag legat med, eller om det varit sex i förhållande, engångsligg eller med ett kk. Själv gillar jag att killarna har lite erfarenhet också, men vill inte veta exakt hur många de varit med och vad de gjort liksom. Sen om de haft sex med kkn eller inte spelar för mig ingen roll.

  Är lite chockad faktiskt över att det finns killar som sku välja att inte ha en tjej som haft en kk... När frågar man det undrar jag? Första träffarna, eller dumpar man bara tjejen sen efter ett halvt år fast man gillar henne om det är så att hon haft sex "utanför ett vanligt förhållande"?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll