Inlägg från: fabbemam |Visa alla inlägg
  • fabbemam

    kenya genom ac/bv eller bfa?

    Hej alla ni som väntar!
    JAg kommer exakt ihåg hur det var vi ville också ha barn FORT. Om ni passar in på Kinas krav kan jag verkligenrekomendera deras "snabbkö" där barnen har i förväg kända särskilda behov. För oss gick det superfort vi var hemma med vår son 5½ månad efter det att vi fick medgivande! JAg tror att det var ovanligt snabbt men runt 7-8 månader har jag en känsla av är ganska vanligt.
    Lycka till! Ni har en spännande tid framför er!
    Fabbemam

  • fabbemam
    Hjärtat längtar skrev 2011-04-15 10:12:24 följande:
    Tack för tipset, men jag har 5 år kvar till 30!
    Va synd, jag vet inte men till oss som är nästan 10 år äldre sa BFA att Polen kunde gå fort (om ni är med där förstås) de brukar nämligen söka efter unga föräldrar till de minsta barnen och vi räknades till de unga, då borde ju ni göra det också! Hoppas att ni hittar ett land som både passar och går FORT!
    Fabbemam
  • fabbemam
    Jezziie skrev 2011-04-16 17:05:52 följande:
    Hihi. Mm, tvillingar skulle inte vara fel. Har börjat fundera mer o mer på familjehem också och min man är ganska öppen för det med fick jag höra av honom. Men har ingen erfarenhet alls av de. De tåls o tänka på ett tag till iaf. Fast vi vill iaf adoptera, tror du vi skulle ha mindre chans att få adoptera om man blir ett familjehem?
    Hej
    Jag tror att utredaren i er kommun vet bäst vad som gäller där. Enligt vår utredare var vi om vi skulle få barn placerade hos oss som fosterbarn när vi fått medgivande tvugna att ansöka om nytt sådant då vår situation förändrats. Samma sak som gäller om man blir gravid och föder ett barn när man har medgivande sa hon.... Hon rekomenderade oss att lägga desa planer på hyllan men hälsade oss välkommna som familjehem när vi haft det adopterade barnet i vår vård ca ett år.
    Fabbemam
Svar på tråden kenya genom ac/bv eller bfa?