Inlägg från: Anonym (En till 333) |Visa alla inlägg
  • Anonym (En till 333)

    får ångest av att jobba... på alla jobb

    Är så jag oxå och är 47 år, har förtidspension bland annat pågrund av detta, för min del beror det på att jag inte klarar den stress och press det innebär, alla krav och "måsten" blir helt enkelt för mycket. Kände alltid att jag aldrig orkade ta tag i något hemma även om jag bara "jobbade" i 4 timmar om dagen, har tappat räkningen på hur många gånger som jag testat med olika tider och dagar och ansträngt mig, det har slutat med att jag oftade svimma av istället. Blev sjuk både psykiskt och fysiskt och det var ett rent helvete rent ut sagt och den dagen jag fick min pension beviljad, grät jag av lycka. Jag behövde inte längre kämpa som en gris och må så fruktansvärt dåligt för jämt.

    För många sticker det här i ögonen på folk och jag vill heller inte rekommendera att någon blir hemmavaranade av detsamma orsak men i mitt fall hjälpte det till ett bättre liv i helhet. Ofta får man höra att man bara "latar" sig hela dagarna nu och har det så himla bra men då brukar jag tilltala vederbörande att prova och sätt sig i mina skor i en månad och se hur det känns. Men då är det inte längre intressant.

    Jag vill i alla fall beklaga ts och ni som har det så och önskar att det fanns alternativ till er oxå, man ska inte behöva ha det så och man lever bara en gång. Kram.

Svar på tråden får ångest av att jobba... på alla jobb