• Pacgirl

    BIM - Lista Juni 2011

    Jag kan inte kopier kan någon annan lägga in mig?

    Pacgirl (2 barn, 1:a försöket)

    Bim den 9 juni :D

  • Pacgirl

    Tack så mkt, förstår inte att jag inte kunde kopiera konstigt :/

    Tias o tös: först ut hur känner du dig?! o knorre :D

  • Pacgirl

    Lavli: Nu kopierade du nog fler lista jag försvann o fler med mig.. :D Någon som kan ordna för jag kan nog fortfarande inte kopiera  ^^

  • Pacgirl

    guldstjÄrna: Bara pÅ det igen inte mÅnga det tar sig fÖr pÅ fÖrsta fÖrsÖket, brukar ju oftast ta sig nÄr man inte djrekt tÄnker pÅ det lÄngre :) Hur gÅr det fÖr er andra?
     

  • Pacgirl

    Hej!

    Vad många vi börjar bli!!!
    Jag kör med ÄL kalender på fb o den stämmer bra på mig kan svänga någon dag hit eller dit men inte mkt.
    Jag hade ÄL i går så nu kommer den långa väntan på symtom, men jag tror inte det biter denna månad jag tror mer på juni eller juli faktist men man vet ju aldrig :D

    Jobbit för er som mår så dåligt hoppas det här är graviditeten som absolut inte bli lik de andra o att ni kan få må toppen! det vore ju riktigt skoj, o jag tycker ni är modiga som vågar försöka igen o absolut inte dumma!!!

    Ni som har barn, hur har förlossningarna som ni har i bagaget vart?

    Ni på toppen där med BIM allderes snart inga plus än?!

  • Pacgirl

    Nidisen blir väl när ägget fäster i livmodern o det tar ca 7 dagar för ägget att ta sig dit.
    Så visst kan de väl vara en nidis eller har jag fel?

    Jag har inga symtom ännu släppte ägget i går så om en 6 dagar kanske symtom börjar dyka upp om det bitit vill säga ;D

  • Pacgirl
    Lillsnufflan skrev 2011-05-26 12:51:02 följande:
    Välkommna alla nya! Vi är ju jättemånga nu och det är ju roligt!

    Pacgirl: Jag har haft helt förfärliga graviditeter men förlossningarna har varit helt OK. Den första var i mitt tycke perfekt. Den startade med att vattnet gick och sen tog det sex timmar till sonen var född. Det var rätt lagom tyckte jag. Den andra var jobbigare, den tog en timme och en kvart. Då hade vi redan åkt in till BB för säkerhets skull eftersom vattnet hade börjat sippra. Men eftersom det gick så snabbt blev det galet intensivt. Värkarna kom i ett så man han inte vila emellan och det gjorde sjukt ont eftersom kroppen inte hann vänja sig vid smärtan. Man å andra sidan hann jag inte bli utmattad så jag var pigg och kände mig helt opåverkad efteråt.
    Lät dom den första förlossningen var smidig :D Jo klart det är nog inte bra när det går för fort heller det förstår jag :D Vad är det med graviditeterna som vart så förfärliga? Foglossning?
    Får vi se om det går ännu snabbare den här gången då :D haha fast visst går 1 segt, 2:an snabbt o 3:a blir rätt seg igen har jag för mig ^^ jag har hört men hur sant det är vet jag inte :)
  • Pacgirl
    Lillsnufflan skrev 2011-05-27 20:28:57 följande:
    Jag kräks graviiteterna igenom. Och har massa foglossning. Jag har en bindvävssjukdom som gör att man ofta får mer foglossning, dessutom ger den ledvärk som har blivit mycket värre just under graviditeterna. Under den sista gick dessutom ryggen sönder pga. den ökade belastningen så jag tillbringade fem månader i rullstol.

    Jag hoppas på en lite segare trea. Man vill ju inte ha en jätteutdragen förlossning heller, men lite mer tid kan jag tänka mig.
    Usch ja det låter inte som någon hit direkt, hoppas det kanske går lite bättre denna gång!!
    Jag förstår att du inte vill klutta på ca 30 min :P
Svar på tråden BIM - Lista Juni 2011