Inlägg från: Kaosmamma |Visa alla inlägg
  • Kaosmamma

    Får de gå till såhär vid RS?

    Beklagar så himla mycket!

    Vi har varit på SÖS extremt mycket med båt yngsta, inlagda 1-3 ggr per månad varje månad i ett helt år (mycket svår och allvarlig andningsproblematik) Varit nära att förlora henne också, och särskilt en gång när de fick jobba ett stort team på henne i över 5 timmar i traumarummet. Mycket att bearbeta från detta år...men alla vi har träffat har faktiskt varit bra och vi har alltid blivit inlagda när vi sökt vård för henne, inget snack. Blir så berörd när jag läser detta och undrar lite vilken läkare ni träffade? Önskar så att det fick ett annan vändning än den som blev ts :( alla tankar till er! Kram

  • Kaosmamma

    Usch något blev ju väldigt fel.. Men hon dog några veckor efter ni varit där, var det så? Kollade någon läkare på henne då emellan ni låg inne över natten och tills att hon gick bort? Ibland vänder saker och ting tvärt... Gjort det på dottern ofta, från att vara hyfsat stabil men ändå så pass sjuk för att ligga inne så säger det pang och då sjunker syret snabbt hjärtat rusar på och hon har fått kämpa rejält. då har ju vi legat inne så vi får hjälp direkt.. Men man har ändå inte kunnat förutspå dessa allvarliga dippar tills vi faktiskt upplevde de några gånger. Och kanske vände det snabbt för er dotter, och då hade hon ju varit sjuk så länge och kanske inte orkade mer :( men det är så hemskt! När ni lämnade aiolosen kikade någon på henne då? När det hade gått en tid och hon fortfarande var dålig, sökte ni igen? Vad sa de då? Nä finner inga ord egentligen... Otroligt ledsamt att en del bebisar och barn får gå :(( kram igen ts!

  • Kaosmamma

    Finner inga ord... Tyvärr måste man ofta ligga på om man känner att något är fel, då många läkare är så stressade. Så oturligt att ni inte träffade en läkare som gjorde mer för er :( vi har nog haft tur med våra läkare! Var någon gång vi hade någon sämre iofs men då hade vi så lång sjukhistorik så var ganska lätt att vara hård. Men med vår son som hade vätskebrist (för ca 5 år sedan)fick vi kämpa för då en ung läkare bara fnös åt mig först, men när proverna kom så såg de fakta och blev inlagda med dropp. Låg inne med vår mellantjej för några månader sedan (har tre barn) och hon låg där 3 dagar med dropp då hon var deprimerad pga hennes systers sjukdom och alla påfrestande ting det för med sig. Förstår INTE hur en bebis med rs blir tagen så lätt!!! Inboxa gärna namn sedan när du får det!

Svar på tråden Får de gå till såhär vid RS?