Inlägg från: Anonym (eget ansvar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (eget ansvar)

    Fattar mig ej på vissa fattiga

    Anonym skrev 2011-06-03 07:56:25 följande:
    Det tog 3 år innan jag fick den rehabilitering jag behövde, och än är jag inte uppe i heltid. För alla stoppar mig hela tiden. Har dessutom sökt jobb under hela denna tid. Samt arbetar en del sommrar fastän jag inte ska ha gjort det.
    Det verkar som om du lägger ansvaret på andra. Var är ditt ansvar i det hela? Varför ska du inte arbeta på somrarna?
  • Anonym (eget ansvar)
    Anonym skrev 2011-06-03 08:12:31 följande:
    Bli placerad med utvecklingstörda och människor med schizofreni du om det är nåt som du vill. Jag tänker då inte godkänna det. Jag har varit överbegåvad på tester som gjorts och har inte diagnosen schizofreni eller något funktionshinder överhuvudtaget. Ända problemet är att jag är stresskänslig, vilket läkare och terapeuter säger att jag verkar lärt mig hantera i dagsläget. Samt blir lätt trött, speciellt av sociala kontakter.

    Det är väl då ett utmärkt sätt att lära sig att hantera stresskänslighet genom att sitta och "sy" eller vad du nu gör med en grupp människor. Vad gör det om de är utvecklingsstörda eller "schizofrena"? Här har du möjlighet att testa dig själv hur mycket du klarar och utifrån det kan du sen söka arbete eller "träna" dig att undvika saker som du känner att du blir stressad av.


    Jag förstår inte riktigt. Vad är det för fel på utvecklingsstörda och schizofrena (antar att de senare äter medicin mot sin fruktansvärda sjukdom).


     

  • Anonym (eget ansvar)
    Anonym (ajdå) skrev 2011-06-03 08:45:47 följande:
    Är inte såna ställen till för att testa hur mycket man klarar av och för att förbereda tex långtidssjukskrivna eller folk som haft sociala problem att komma ut i arbetslivet igen? Trodde iallafall jag, men nu vet jag att jag tydligen aldrig kommer komma ut på arbetsmarknaden då.. tack för infon
    Du har helt rätt. Det är ett ställe för att testa hur mkt man klarar av. Vilket är ett mkt bra sätt att testa det på.
  • Anonym (eget ansvar)
    Anonym skrev 2011-06-03 08:38:08 följande:
    Men gud det är inte ett ställe man lär sig hantera stress. Det är ett ställe man placerar människor som aldrig kommer att komma ut på arbetsmarknaden. Jag tillhör inte den kategorin. Vad är det som är svårt att förstå.

    Varför skulle inte utvecklingsstörda eller schizofrena (som troligtvis äter medicin) komma ut på arbetsmarknaden?


    Håller med om att det kan finnas en orsak och det beror på sådana inskränkta människor som dig. Därför kommer de kanske inte komma ut.

Svar på tråden Fattar mig ej på vissa fattiga