• CT11

    30+, planerar första barnet, tidigare missfall/MA, BIM juni?

    Hej Tabbs och Draken!

    Undrar om jag kan få hoppa in i er tråd? Jag är 30+ med ett ma bakom mig och kämpar tappert för att bli gravid med första barnet.

     

  • CT11

    Hej! Jo jag fick tidigt missfall tror det var vecka 4 eller liknande. En ganska absurd upplevelse, julen 2009. Sedan dess har vi testat till och från, sen i februari i år kör vi för full kareta. Men, det blir inget. Händer absolut noll. Jag tror vi är uppe i totalt sett 13de försöket. Jag blir skengravid varje månad, har upphakad ägglossning och sen mens varje månad. Inget fel på mig enligt gyn. Har gjort massa tester o ultraljud etc. Äter bisolvon, efamol, apiforce i hela köret;) Men inget händer ;( tips? Störigt!!

  • CT11

    Usch. Tar fasta på att de skriver att de flesta blir gravida under en tre-års period. 

  • CT11

    En nära vän till mig fick tre missfall på rad, sen blev hon gravid på "naturligt" sätt plötsligt. Hon fick även missfall med graviditet nr.2, men är nu gravid igen. Hon tror själv det beror på stress. Utredningen visar inget, vare sig för henne eller mannen. Hon sa till mig att det är positivt att ha fått missfall, då fäster ialla fall ägget. Så sa hon till mig, hon har ju erfarenhet av det själv. Hennes erfarenhet är att det är värre när det inte blir någonting alls, att ägget inte fäster. Svårare att hjälpa. 

    Vill inte låta klämkäck, men det gav mig lite tröst iaf.  

  • CT11

    God morgon! Jag kör äl tester , men eftersom att min äl hakar upp sig så kan jag känna mig lite trött på dem. Under Augusti hade jag äl 3 veckor i sträck... Har köpt ett nytt märke nu ska testa igen den här månaden. Idag är en riktig nedåt dag för mig. Folk är gravida till höger o vänster och "hoppsan, det gick på första försöket och jag som inte ens ville ha barn!" eller "oj vi som bara har varit tillsammans i knappt ett år, men vi är så sjuuuukt lyckliga!". Blä.

  • CT11

    Jag tycker de verkar bra, jobbigt sanningsenliga.. Testade m stickor från billigatester i deras visar resultat typ jämt. Men då har jag iaf kunnat vara lite hoppfull att det kanske blir ngt under den tiden. Men det har det ju inte, med all rätt då;) Är det någon av er som spolat äggledarna?

  • CT11

    Åååh jag förstår känslan, sååå irriterande när det är negativt alla symptom till trots. Att vänta en hel månad till liksom.... Jag vill spola äggledarna, fick det rekommenderat av gyn. Jag har bara hört att det gör så otroligt ont så blir lite osäker.. Kanske ska strunta i det och köra au naturel lite till.. Har ni vidtagit några särskilda åtgärder för att lättare bli gravida/behålla barnet?

  • CT11

    Halloj, jag tog massa prover. Köldkörtel, njure, hormoner av alla slag etc. Visade inget, allt var bra... Så inget där som kunde ge en förklaring.

Svar på tråden 30+, planerar första barnet, tidigare missfall/MA, BIM juni?