• CT11

    30+, planerar första barnet, tidigare missfall/MA, BIM juni?

    Åh Tabbs- massa styrkekramar!!!! Jag tror vi alla kan känna med dig i din/vår situation. KRAM!!!!!!!!!!!!!!!!

  • CT11

    Halloj, hur mår ni? Hur går det? Jag är i ett mellanläge tror jag. Kroppen verkar fortfarande tro att jag är gravid. Fett hår, ömma bröst, mår illa.. Lite jobbigt. Jag och min sambo är i en kris sen missfallet också. Livet är jobbigt.. Blä. Kram

  • CT11

    Det händer mycket i tråden, kul! Så spännande att höra om allas bim, Draken - håller tummarna för er nu! Har tänkt på dig idag och längtar lite till helgen då du kanske får "besked". För mig känns det nu lite bättre. Har många sociala saker planerade och 2 kompisar får/har precis fått barn nu och det känns helt ok. Kram t er alla!

  • CT11

    Draken- beklagar!!! Bra då på ngt sätt att inte ha tänkt så mycket på det där med tester. Kram t dig! Hur går det för er andra;)? Själv tar jag det lugnt på barnfronten. Har inte fokuserat på det på sistone. Fick lite anti känslor iom missfallet, känns inge kul just nu. På något sätt blev jag väl lite anti hela familjegrejen. Börjar kännas bättre dock. I samband med utredningen den 23de kommer jag nog igång igen. Välbehövlig paus från all stress. Kram!

  • CT11

    Hej J1979! Trist! Jag har tidigare fått mens nästa cykel som vanligt. Denna gång väntar jag nu på mens och vet inte när den kommer, jag meddelar;)

  • CT11

    Jag har också bytt signatur;) hihi. Den första bokstaven är samma som första i förra signaturen så ni vet vem det är;)

  • CT11

    Tack!! Ja imorgon kl.14.20 får ni hålla tummarna;) Vill verkligen inget annat an bli gggrrraaaavviiiidd nu!!!

Svar på tråden 30+, planerar första barnet, tidigare missfall/MA, BIM juni?