• CT11

    30+, planerar första barnet, tidigare missfall/MA, BIM juni?

    Hej! Jag tror att om man får en glad gubbe så säger den att de två följande dagarna ska man ha sex;). Men om man använder vanliga stickor kan man se om man är gravid genom att teststräcket är starkare än kontrollsträcket. Har jag hört!! Det har inte stämt för mig tyvärr.. Jag har enorma bröst, de började göra ont och växa redan innan ÄL. Mitt humör är i botten .. Och jag har fått konstiga flytningar.. Hu! Denna väntan!! BIM till helgen. Hur mår ni? Lät lite skönt att glömma bort äl och det andra ett par dagar!! Kram t er

  • CT11

    Nej, vågar inte! Jag har blivit besviken så många gånger nu! Symptomen kanske ändå bara beror på att jag har ätit bidrottninggele och efamol.

  • CT11

    Tror 2 dagar innan bim. Kan också ha bim på tisdag, sätter hoppet till det. Ser fram emot att höra hur det gått för er på era möten nästa vecka.

  • CT11

    Hallå hallå. Det låter som att ni fick lite olika besked från mötena? Gav de hopp eller hur känns det nu? Jag har hållit tummarna för er! Själv har jag varit ifrån fl några dagar då jag har haft en rejäl dipp. Vi har även grälat hemma och jag har till och med börjat fundera på vår framtid, kärlekens betydelse mot barnlöshet, klarar vi det? Vad vill vi? Ska vi emigrera leva loppan eller fortsätta kämpa... Usch. Nu känns det lite ljusare igen men det har känts hemskt. Vi har kunnat konstatera att det går ju inte att sluta skaffa barn och låssas som det aldrig inträffat, glömma smärtan och gå vidare, den finns ju vårt liv nu och kommer väl finnas kvar ett tag. Så småningom repar man sig nog iof. Jag har vänner som kämpar men ännu fler som får sina barn och som vittnar om hur knepigt det är, jobbigt etc. Men det tröstar inte mig. Jaja. Så är det med mig iaf, va gullig du är som frågade. Jag vet inte om vi ska testa igen i december eller bara slappna av. Jag vill inte slösa en månad men det vore även lite skönt att strunta i alltihop ett tag.

  • CT11

    Hej! Hur mår ni? Någonting nytt? Jag mår bra, vi skippar att prestera just nu, det är faktiskt jätte skönt;) Kram!

  • CT11

    Låter bra Tabbs! Vet du mer exakt hur undersökning av livmodern går till? Funderar på om det är det som kallas att spola äggstockarna? Min sambo har äntligen gått med på att boka tid för utredning! Känns bra. Jag är beredd att prova ivf ganska direkt, känner p mig att det är dit vi är på väg ändå. vilket känns helt ok nu;). Jag har också några olika projekt som är roliga och några resor inbokade. Och det är härligt att ha sex när man vill och inte när vi behöver! Har äl nu och vi har myst lite grann men utan stress. Era utredningar, var de liksom fokuserade på att ni haft några missfall, eller var det allmänt ang att bli gravid? Om vi påbörjar utredning vore det nog mer allmänt men jag vet inte hur det fungerar. Kram!

  • CT11

    Jag inväntar mens! Som vanligt... Den liksom bara rullar på, helt oinskränkbar. Vi ska boka utredning nu.

  • CT11

    Ja precis! Så tänker jag nu. Och den här månaden har jag inte fokat på att bli gravid och då är myset sååå otroligt mycket trevligare vilket ju bara är bra!

Svar på tråden 30+, planerar första barnet, tidigare missfall/MA, BIM juni?