• Sat 29 May 2021 23:33
    7709 visningar
    8 svar
    8
    7709

    Batteridriven gräsklippare, bra eller dåligt?

    Det finns väl både för- och nackdelar med elklippare resp robotklippare. Fördelen med elklippare före robotklippare att elklipparen ger personen som klipper motion, och det vet vi alla att vi måste röra oss mer. Gym i all ära men är det inte skönare att vara ute i den friska luften?  Skrattande

    Nackdelen med både elklippare och robotklippare är att de inte är så motorstarka. I synnerhet robotklippare fixar inte lite högre gräs.

    Personligen skulle jag rekomendera en bra motorklippare. Kanske "världens bästa" motor-gräsklippare Klippo Excellent H (med Hondamotor).

    Mer info: http://www.oland4ever.com/klippo-excellent-h

    Lycka till!  Flört


  • Tue 21 Feb 2023 13:30
    #8

    Såg att det var en gammal tråd men gräsklippning är väl lika aktuell idag som för 10 år sedan.

    Det låter på dig som om gräsklippning är något tråkigt. Jag tycker att gräsklippning är väldigt roligt och man får dessutom lite motion på köpet. Enda nackdelen med en bensinklippare är väl de höga priserna på gräsklipparbensin (alkylatbensin). Gråter

    Däremot håller jag självklart med dig om att gräsmattan blir finare om man klipper den mer frekvent vilket resultatet blir med en robotklipparen. Vore intressant att höra hur länge batteriet håller? Har hört vissa som får byta vart- och vartannat år. Men de kanske har misskött batteriet. Vad vet jag?

    Jag misstänker att snart blir gamla motorgräsklippare samlarobjekt vilket den HÄR sidan verkar tyda på.

    http://klippo-grasklippare-kopes.oland4ever.eu/


Svar på tråden Batteridriven gräsklippare, bra eller dåligt?