• Chief Wiggum

    IVF/PGD väntar på eller är igång

    Hur har det gått Nellang? Hoppas bra, men annars får du hämta nya krafter nånstans ifrån.

  • Chief Wiggum

    Jag mår bra, har ju längtat efter graviditetsbiverkningar så jag är glad att ha dem ;), haha. Är 6+3 och har VUL om 1,5 vecka. Hoppas hoppas den vill stanna hela vägen, bara 5,5 vecka till säker period så jag tar en dag i taget. Vore väldigt kul att få berätta för våra familjer till jul.

    Förra veckan var jag helt säker på att det var missfall på gång, hade sån smärta i magen som jag aldrig känt tidigare. Fick ligga totalt stilla för att värken inte skulle bli värre, ja det var fruktansvärt - ont i flera timmar. Dock kände jag att det var magen/tarmarna som var problemet och inte livmodern. Fick heller ingen blödning så jag är lugnare nu.

  • Chief Wiggum

    Woow va tiden går snabbt,snart förlossning :)

    Ha en trevlig semester nellang!

    Hoppas din remiss kommer in snart simple.

    Vi ska på vul på fredag,nervös men lugn o hoppas på bra resultat.annars får vi sörja i helgen :/

  • Chief Wiggum

    Vi har skyddat oss, men sista tiden körde vi på att han aldrig kom i mig och har då under ägglossning haft kådis. I vårt fall har vi nog inte svårt att få barn, baserat på övriga familjemedlemmars historik. Vi har varit noga med att inte äventyra vår pgd-möjlighet, men det är ju för att vi inte verkar ha några svårigheter att få barn.

    Hoppas hoppas verkligen att ni båda lyckas, tänker mkt på er och det är så synd att alla inte har samma förutsättningar för barnskaffande. Har ni några planer på hur ni ska göra om detta nu inte går som ni vill?

    Massa kramar 

Svar på tråden IVF/PGD väntar på eller är igång