• Chief Wiggum

    IVF/PGD väntar på eller är igång

    Oooh det var djärvt gjort Alexia, men tycker inte du ska vara allt för nedslagen för det. Det är ändå nästan en hel vecka kvar tills vi ska testa på "riktigt".

    Millan: vi båda hade utplock en fredag och insättning en onsdag, så det är samma som för er.

  • Chief Wiggum

    Millan, i vissa kulturer så betyder tretton något positivt, så det tror jag med på. Hoppas att den vill stanna hos dig.
    Tack för att du berättade om din syster, det gav mig lite mer hopp.

    Jaja, vad är väl en bal på slottet ...   Man får bryta ihop och komma igen Obestämd

  • Chief Wiggum

    Jag har inte fått någon mens och ändå var det negativt. En blödning behöver inte betyda att man inte är gravid, inte för att jag vill skruva upp dina förhoppningar, men ändå.

  • Chief Wiggum

    Jag har alltid tänkt att mens är en blödning, men det kan vara jag som tänker fel. En blödning kanske är något mindre än mens, men jag antar att de på Karolinska har koll efter att ni pratat igår. Synd att det inte var nåt i frysen, men ni får väl börja med medicinerna i augusti och det är ju rätt snart =).

    Hur många försök har ni kvar?

  • Chief Wiggum

    Simple: Jag bor i Lund och började hos genetiker här. Sen remiss till malmö där de tog prover (hormonvärden) för att se om man är lämpad för att genomgå behandlingen (kanske ser de att sperman är obefintlig eller att man har cystor). Där tog de också prover på könssjukdomar. Sen när allt var klart fick vi komma till Stockholm för ett första gångsbesök hos genetiker, barnmorskor och läkare. Där fick vi massa information och de tog ytterligare blodprov för att kunna använda detta till genanalysen. Likaså togs spermaprov. Sen några månader senare hade de hittat metod och vi kunde då sätta igång.

  • Chief Wiggum

    Jag har blivit beviljad 3 försök med ägguttag och alla frysta ses som bonus. Jag bor i Skåne och får även resan (och eventuellt hotell) betalt av Region Skåne. Så Skåne verkar vara generösa. Antar att jag inte är av intresse för dig, men tack för att du uppmärksammar det.

Svar på tråden IVF/PGD väntar på eller är igång