• Chief Wiggum

    IVF/PGD väntar på eller är igång

    Jag undrar om någon av er tar Omega-3kapslar INNAN försök till provrörsbefruktning?

  • Chief Wiggum

    Fasen va skönt Ringading! Vilken vecka är du i nu?

    Ulrika, det finns ansökan om sjukresor på skanetrafiken.se. Finns en blankett som du har ett år på dig att fylla i och enligt dem när jag ringde så är man i stort sätt garanterad pengarna tillbaka. Däremot kanske man inte ska boka den dyraste när det finns billigare tåg samtidigt. Man kan också ta bilen och de betalar då er bensin. Själv känner jag att det blir lite mastigt att sitta i bil från Skåne, så därför tar vi tåg eller flyg (som de också betalar). Verkar vara några skåningar här på tråden och förhoppningsvis blir det minst dubbelt så många när vi är färdiga =).

    Själv har jag två veckor till spraystart, wooohooo!

  • Chief Wiggum

    Skönt att ni kan börja redan snart Ulrika.

    Jag har en fråga till er som hunnit göra äggplock: Hur har dagen/dagarna efter känts? Har ni varit igång i normal fas eller har ni legat hemma med magvärk? 

  • Chief Wiggum

    Välkommen Snuffan. Skönt att ni fått erbjudande om pgd, visst det tar kanske lite lång tid från början till slut, men det kanske det är värt.

    Här kommer jag med frågor IGEN till er som gjort pgd redan: Det datum man fått för äggplock, det är väl bara preliminärt väl? Ingen ide att boka tågbiljetter (från Skåne) än?

  • Chief Wiggum

    Tack, ja, det var ju smidigt ändå, kan ju bara köpa ombokningsbar biljett, tack =). Kör hårt med sprayet idag Millan ;).

  • Chief Wiggum

    Aaah, tack för stödet.

    Jag sprayar kl nio morgon och kväll, gillar sovmorgon på helgerna ;). Hade lite ont i huvudet igår, men tänker inte att det är korrelerat med sprayet. Det borde ta mer än 2 dagar innan det börjar bli några biverkningar, eller?

    RingRing, då är det väl snart säkrare eller, du borde väl vara i vecka 13 snart =)?

  • Chief Wiggum

    Jag fick mina "indianer i passet" precis så jag är glad för det, ska börja spruta på lördag. Den är annars väldigt oregelbunden, allt från 27-34 dagar så det känns bra att den kommit. Annars är det lite vikuppgång på nåt kilo, lite huvudvärk på förmiddagen men annars inte mer, så det går bra.

    Jag får väl säga grattis till dig nu, RingRing =)

  • Chief Wiggum

    Hej!

    Härligt RingRing.

    AlexiaGiulia: Welcome, vi verkar kanske ha äggplock samma dag?

    Jag är på sprutdag 7 och har beräknat plock om en vecka. Sen tillbakaförande på onsdagen. Jag var på ultraljud igår och det fanns 12 st välmående blåsor. Jag har låg dos (112.5) och fick sänka mer (till 75) igår efter blodprovet. Så bra antal ägg, men risk finns att jag kan bli överstimulerad eftersom jag reagerar lätt på medicinen. Är verkligen jätteglad över att ha fått så bra utdelning, var rädd att det inte skulle finnas något alls där inne.
    Så rent statistiskt sett så borde något av dem få komma tillbaka till mig: 6 st som inte har genförändringen och iallafall borde någon/några av dessa klara sig genom hela processen från utplock, befruktning, analys till insättning.

Svar på tråden IVF/PGD väntar på eller är igång