• Kattflickan

    IVF/PGD väntar på eller är igång

    Grattis ringring! Jättebra resultat!

    Mina bröst har börjat ömma massor idag, hoppas det betyder att hormonnivåerna är på väg uppåt! Jag blev så nedslagen imorse men försöker att tänka på att det ju var ett plus iallafall. Jag läste i nån tråd att hcg nivåerna kan öka trögare i början vid Ivf, särskilt med blastocyster, nå fler som hört det? Jag greppar efter halmstrån!

  • Kattflickan

    Jag ska ta om mitt hcg prov imorgon, det var lågt i tisdags. Jag hoppas det ökar.

    Spännande Ringring och verkligen superbra att ni fick ut friska ägg!

  • Kattflickan

    Jag tog nytt gravtest imorse. Det var blankt! Så jag har nog fått ett tidigt missfall. Tog blodprov imorse för att få det bekräftat.

    Känns jättedeppigt att det nästan gick. Nu hinner de nog inte med en omgång till med mig innan sommaren. Känns jättejobbigt!

  • Kattflickan

    Ni som gjort flera PGD, hur lång tid tog det innan ni fick göra försök nr 2?

    Jag måste kolla hur många försök vi har, antar att det är akademiska jag ringer då det är det landsting man bor i som avgör?

  • Kattflickan

    Prizzi: Vet du varför du bara fick två försök? Jag hoppas och tror att vi har tre, har  hört att man har det i Uppsala län vid vanlig ivf.

    Jag hoppas jag hinner igen innan sommaren. Jag ska ringa Karolinska på måndag.

    Jag har så mycket tankar nu.  Funderar över om det var min magsjuka med hög feber ett par dagar innan testdagen som orsakade det tidiga missfallet. Innan den kom hade jag symptom som jag brukar ha vid graviditet, trög mage, uppblåst, flåsig. Efter jag varit sjuk mattades symptomen av.

    Jag blir aldrig magsjuk! Har aldrig under min barndom varit det. Två gånger i vuxen ålder har jag blivit matförgiftad, det har varit uppenbart, men aldrig magsjuk. Varför var jag tvungen att bli det under min ivf? Jag var så noga med att tvätta händerna hela tiden, för jag ville inte bli sjuk.

    Sen kanske det inte var febern som orsakade missfallet, det hade kanske blivit så ändå, men det kommer jag aldrig få veta. Jag ska försöka boosta upp mitt immunförsvar nu. Hade en hemsk influensa precis när jag började ta sprutorna också och jag tror den sänkte mitt immunförsvar.

    Jag hoppas det går bättre för dig Ringring! 

    Millan

     

  • Kattflickan

    Ja, Prizzi, vilken tur att du lyckades på andra försöket! 

    Om man inte kommer till ET, räknas ändå det försöket? Vi hade ju grym tur den här gången som fick två ägg att sätta tillbaka. Fick bara ut 4 st ägg, varav två blev befruktade och var friska! Jag hade maxdos menopur så den kan inte höjas. 

    Jag har verkligen tagit det lugnt och inte stressat, ansträngde mig för att inte bli sjuk, men blev det ändå. Jag vet att jag inte hade kunnat göra något annorlunda, men grämer mig ändå. Funderar över om det ändå var matförgiftning, men får man feber då?

    Jag tror att det kan påverka om man tar det lugnt och är frisk.

    Nu ska jag försöka börja träna igen för att boosta immunförsvaret inför nästa försök. Pga att jag varit sjuk så har jag faktiskt gått ner i vikt under min ivf, så det är iallafall inte ett problem att jag gått upp i vikt som jag trodde jag skulle göra. 

    Millan 

  • Kattflickan

    Nej, de har tyvärr inte ringt upp. Jag ska ringa dem igen imorgon. Vore skönt att veta innan påsken.

    Hur går det ringring?

  • Kattflickan

    Jag ringde Huddinge och de har inte hunnit titta på det än, de hör nog av sig efter påsk.

    Ingen brådska egentligen, vill mest bara veta om vi hinner med innan sommaren.

    Ringring: Jag håller tummarna! Jag väntade också till testdagen, har varit så att alla gånger jag väntat till BIM/ testdag med att testa så har jag fått plus. Sen har det inte gått bra ändå, men det är en annan sak. De gånger jag testat i förväg har det alltid blivit minus. Så jag har blivit lite skrockfull gällande att vänta till testdagen.

  • Kattflickan

    Ringring: Jag håller alla tummar jag har (2) att ni ska lyckas på första försöket! Vet hur nervöst det var. Hoppas ert svar blir tydligare än vårt blev. Kändes som antiklimax med ett svagt plus.

    Jag hoppas Karolinska ringer veckan efter påsk så jag får veta om vi hinner ett försök till innan sommaren. Måste kolla om vi har tre försök, Har haft funderingar på om det vore bättre för oss att gå över på äggdonation så vi slipper mina dåliga gener. Men ett pgd försök till vill jag göra.

    Lycka till nu Ringring!

Svar på tråden IVF/PGD väntar på eller är igång