Inlägg från: Lyckliga stunder |Visa alla inlägg
  • Lyckliga stunder

    Är du en längtansfamilj?

    chatnoir skrev 2011-06-27 19:08:51 följande:
    Jag reagerade på uttrycket : "...eller om du har adopterat din familj..." Alltså, man kanske bildar familj genom adoption, men man adopterar knappast en hel familj utan ett eller flera barn. Petigt kanske, men adoptionsbiten i ovanstående text känns lite oseriös och ogenomtänkt.
    Skit, jag visste inte att man adoptera hela sin familj, så praktiskt, och ... konstigt... Obestämd, ser framför mig alla singeladoptanter som nu har möjlighet att adoptera, inte bara sitt barn utan också få med en man/fru på köpet! Kyss
  • Lyckliga stunder
    Kurreburre skrev 2011-06-29 16:56:06 följande:
    Det har nog bara blivit lite konstigt i översättningen. Ni får ha överseende med oss, vi är bara några få personer i styrelsen som arbetar väldigt hårt, helt ideellt på vår fritid och vi gör så gott vi kan. Det är mycket vi ska hinna med och vi arbetar hårt för att ändra villkoren för alla ofrivilligt barnlösa i Sverige. Vi har också alla erfarenhet av ofrivilligt barnlöshet på olika sätt, IVF, äggdonation, adoption.
    Självklart! Lycka till med arbetet . (Kunde bara inte låta bli att kommentera det i mitt förra inlägg, ledsen ).
  • Lyckliga stunder

    Fast jag vill inte/har inget behov av att veta vad vår adoption har kostat i slutändan. När vi fått vårt barn har det varit värt alla pengar, all tid, alla tårar, all väntan i världen!
    Jag har inte heller något behov av att skriva ner hur något av ovanstående heller...
    Vad ska ni ha de uppgifterna till?

Svar på tråden Är du en längtansfamilj?