• Anonym (!)

    Jag kommer ALDRIG få en dotter

    Anonym skrev 2011-07-03 14:03:06 följande:
    Folk vill väl välja sina familjmedlemmar på samma sätt som de väljer soffa på IKEA. 
    Haha! Precis!!
  • Anonym (!)
    Anonym skrev 2011-07-03 17:09:31 följande:
    Jag älskar min son och kan känna att han kom till oss så jag kunde få älska just en son men jag är lycklig varje dag över att jag även har min dotter att jag får ha allt det feminina i mitt liv då min son är väldigt grabbig och älskar hajar och att leka mer krigiska lekar och dottern älskar dockor och mina skor och att vara med mig i köket (vet att det finns det omvända)

    Varför skulle jag låta bli att skaffa barn? då skulle jag ju aldrig haft en chans till en dotter och jag kan medge att det var naivt av mig att tro att min första skulle vara en flicka bara för att alla kvinnor i vår släkt har fått flickor men jag har jobbat mig igenom det och är en alldeles underbar mamma och är glad över att jag fått den son jag aldrig ville ha (men om jag vill ha några fler det är en annan fråga )
    "...den son jag aldrig ville ha"      ?!

    Fy sjutton  
  • Anonym (!)
    Cloud skrev 2011-07-03 20:17:12 följande:

    TS, jag tycker att du ska försöka tänka annorlunda. Släktem kan ju diarrébajsa ner sig för de ska inte alls lägga in någon värdering i de kön ni får på barnen i er familj, det har de inget att göra med alls.


     


    Det du aldrig haft saknar du inte, det du däremot kan göra är att sakna illusionen av det du tror du blir lyckligare av. Vilket i ditt fall är en dotter. Grejejn är att du inte alls skulle bli lyckligare av en dotter utan att det då skulle handla om att du själv påverkar dig egen syn på vad lycka är. Du är redan lycklig över dina barn och du kan inte bli lyckligar än vad de kan göra dig så enbart därför bör du vara nöjd över det du redan har och inte olycklig över det du aldrig fick.


     


    Söner är helt underbart att ha.<3


    Riktigt bra poäng faktiskt. Tror det är precis som du skriver! Lite "gräset är grönare på andra sidan" tänk.

     
  • Anonym (!)
    Anonym (Pojkmamman) skrev 2011-07-08 11:33:43 följande:
    Jag önskar att jag överdrev men det gjorde jag inte. Folk har dessa tankar och de tycker synd om oss! Det är fruktansvärt och hemskt men så är det. Om tom mina släktingar säger det, vad tänker då främlingar? Jag älskar ju mitt BARN och inte könet...

    Det kanske är dags att sluta bry sig om vd FOLK tycker. De är ju bara dumma i huvet om de beklagar att man får ett FRISKT barn och borde fan skämmas!!

    Vem säger att det SKA finnas barn av varje kön för att en familj ska vara komplett?!

    Själv tycker jag det är coolt med familjer som har t ex 4 pojkar eller 5 flickor, det bryter liksom trenden.    
  • Anonym (!)

    Hur går det TS? Har den lille/lilla kommit än?!

    Hoppas allt är bra!

     

Svar på tråden Jag kommer ALDRIG få en dotter