• thexyz

    jag fick inte amma på åhlens(min son 3 månader)

    Laura79 skrev 2011-07-04 22:25:25 följande:
    Hannah76 - hur vet du att hon blev tillsagd för att hon inte köpte något och inte pga amnigen? Har TS sagt det? Har du sett det i media? Isf har jag helt missat det....

    I radiointervjun säger hon att hon skulle köpa kaffe efter amningen. Har ni aldrig tagit ett bord först innan ni köpt ngt? "paxat plats" genom att hänga ex en jacka på stolen flr att sedan hå och handla. Om inte torde ni vara ensamma i världen om den saken.
    Fast här i tråden säger hon att hon gick och köpte kaffe själv.
  • thexyz
    Laura79 skrev 2011-07-04 22:25:25 följande:
    Hannah76 - hur vet du att hon blev tillsagd för att hon inte köpte något och inte pga amnigen? Har TS sagt det? Har du sett det i media? Isf har jag helt missat det....

    I radiointervjun säger hon att hon skulle köpa kaffe efter amningen. Har ni aldrig tagit ett bord först innan ni köpt ngt? "paxat plats" genom att hänga ex en jacka på stolen flr att sedan hå och handla. Om inte torde ni vara ensamma i världen om den saken.
    Hon skriver alltså att hon köpte kaffe först och sedan gick och satte sig och ammade. Det ser du om klickar på ts inlägg.
  • thexyz
    Ts mår skit skrev 2011-07-04 22:28:48 följande:
    Ts har sagt både här och i AB att hon betalat för en kaffe. Vad som sagt i radion, vet jag inte. 
    Men det kan mycket väl vara så att hon hade tänkt sig köpa en kaffe, men EFTER hon ammat - vet MÅNGA som gör så på fik, och FÅR göra så på fik! 
    Men nu skriver hon ju här i tråden att hon gick och köpte kaffe innan hon satte sig och ammade.
  • thexyz
    Ts mår skit skrev 2011-07-04 22:29:34 följande:
    fastän allt jag skrivit om hålen i Anders inlägg så koncentrerar ni er ändå på KAFFET Flört
    Det är väl ändå ts olika historier som är schweizerosten här ...?
  • thexyz
    Ts mår skit skrev 2011-07-04 22:46:36 följande:
    I andra inlägget så sitter han tydligen redan i caféet. Ingenstans i inläggen har han sagt att han varit nära ts. han har dock sagt att hon satte sig vid rulltrapporna. VARFÖR uppmärksammar man sig på EN person som går in på ett café är min fråga? Detta var ju innan problemet uppstod, så det fanns ju ingen anledning att lägga "speciellt" märke till henne.

    Ponera nu att Anders sitter ganska nära. Om hon satte sig nära rulltrapporna, hur visste han då vad ts frågade café-personalen i kassan om han redan satt vid rulltrapporna? (okej visst, jag har aldrig varit dä, så kassan kanske är precis vid rulltrapporna, vad vet jag)
    Om hon då tog det sista lediga bordet på caféet, varför ska Anders då klaga att ts "var tvungen att sägga sig där och inte i ett avskillt hörn" ?(inte direkt citerat, men nått sånt hade han skrivit)
    Om nu caféet annars är helt fullt; så oavsett om ts satt i närheten eller inte, så måste den BLYGA café-personalen och ts pratat VÄLDIGT högljutt innan problemet uppstod för att Anders ska ha hört detta. 
    Nu är det ju så att ts själv har flera olika versioner av vad som hände, kan vi inte hålla oss till hålen i dem till att börja med? Köpte hon kaffe eller inte? Köpte hon kaffe före eller efter hon satte sig och ammade? Var mannen med eller inte? Blev hon eskorterad ut ur varuhuset eller inte? Vet hon ens själv längre vad som är sant och inte? 

    Hon har tydligen kontaktat "diskrimineringsmannen" och ska få skadestånd. För vad, frågar man sig? 
  • thexyz
    Ts mår skit skrev 2011-07-04 22:53:27 följande:
    oj hur skriver jag!?

     Däremot så känner jag att jag måste ifrågasätta Anders mer, då jag uppfattade det som många som ifrägasätter i princip ALLT ts skrivit/säger. Många anser att diskussionen är klar för Anders är vittne och Anders har rätt. 
    Jag har läst ts inlägg i tråden och hennes utfall mot medskribenterna i den. Det räcker rätt långt så.
  • thexyz
    Ts mår skit skrev 2011-07-04 23:03:42 följande:
    Kanske borde läsa några av svaren hon fått också? Hon är inte den enda som varit otrevlig här=/
    Att läsa ts inlägg (även de som sedemera raderades) räcker långt för att jag ska bilda mig en uppfattning om ts, hennes trovärdighet och hennes uppträdande mot andra.
  • thexyz
    Laura79 skrev 2011-07-04 23:30:09 följande:

    Men det är ju precis det jag menar vem tar sig den tiden om man inte talar sanning? Vem skulle gå så långt om allt bara var en lögn? Allvarligt!


     


    Och det här med att anmäla till DO på felaktiga grunder- TS kanske inte vet att amning inte är en diskrimineringsgrund många vet inte det. Läs själv i tråden hur många som skriker anmälan... Det är en väldigt vanlig uppfattning att DO tar had om alla "diskriminerande" situationer som kan uppstå även om så inte är fallet. Att hon vill anmäla tycker jag är (ytterligare) en faktor som talar för att TS inte ljuger men tro vad du vill.


    Med tanke på att hon själv har olika versioner av vad som hänt och vad hon och andra har gjort så är det väl självklart att hon ljuger? Allt hon säger kan ju inte vara sant. Antingen köpte hon kaffe (som hon skriver här) eller så gjorde hon det inte (som hon säger i radio), och köpte hon det så köpte hon det antingen innan eller efter hon började amma osv osv. Det är ju inget som hänger ihop. 

     
  • thexyz
    nika skrev 2011-07-04 23:52:11 följande:

    Helt seriöst tycker jag det är skit att folk, i det här fallet cafépersonal och vakter, blir dömda på förhand bara för att någon påstår något och innan man ens talat med de anklagade går man som koncern ut i pressen och ber om ursäkt för något man inte ens vet är sant.


    Att man beklagar att man ska "behöva ha en sån här diskussion med vuxna människor" gör att folk uppfattar att ett fel faktiskt har begåtts och det leder till aktioner av olika slag.


    Jag skulle som informationschef aldrig i livet uttala mig på så lösa grunder åt något håll utan först ta reda på vad som hände genom ha underlag från samtliga inblandade till hands. Under tiden kan man redogöra för sin policy och tala om att man kommer att noga undersöka saken och sedan agera.


     


    Det är inte säkert det blir några efterverkningar alls internt. Däremot kan de ha som policy att utåt lägga sig platta direkt eftersom det är det enklaste sättet att hantera den här typen av klagomål på. Då är saken utagerad i medierna i princip direkt.
  • thexyz
    Amlis Pappa skrev 2011-07-05 00:06:06 följande:
    Att TS har en orsak att ljuga är väl rätt solklart eller hur? Dvs att när hon blev konfronterad med folks uppfattning att man skall handla saker för att få sitta på ett café - då lades detta till i historien för att det skall passa bättre. En liten, men ack så ödestigen skarvning.

    Varför skulle Anders registrera sig för att ljuga då det enda syftet med ett sådant beteende vore ett försök till att svartmåla TS? Och varför väljer TS att avregistrera sig när hon märker att hon får mothugg? Har du hunnit läsa ALLA inläggen redan? 
    Hon kanske blev avstängd för att hon var så otrevlig mot andra i tråden. Men det vet jag inte om man kan bli, för all del. 
Svar på tråden jag fick inte amma på åhlens(min son 3 månader)