Inlägg från: Lyckobebisen |Visa alla inlägg
  • Lyckobebisen

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Morkulla skrev 2011-08-30 09:06:07 följande:
    Internationella kvinnodagen! Skrattande
    Jajjamen, vi tajmade det bra. Tänkte att liten skulle ploppa ut då också Så får vi fira i dubbel bemärkelse.
    BF 8 Mars 2012
  • Lyckobebisen
    Nikis skrev 2011-08-30 21:52:49 följande:
    nej jag är timanställd..
    går du på rena timmar? Annars ska du väl få om duhar schema för över två veckor har jag för mig?
    BF 8 Mars 2012
  • Lyckobebisen
    Nikis skrev 2011-08-30 22:18:26 följande:
    går på rena timmar blir bokad dag för dag. ibland har jag vissa pass inbokade längre fram men me kan va nå pass här och där.
    Okej, ja då går det ju inte. :(
    BF 8 Mars 2012
  • Lyckobebisen
    Nikis skrev 2011-09-01 18:06:17 följande:
    Nu har jag fått hem mitt bälte som jag beställt för min foglossning, vet inte om de är så bra, men jag ska testa iaf :)

    Är de helt klart att alla här ska amma? :) 
    Nix, tjejen min ska inte amma så vi kommer bara flaskmata :)
    BF 8 Mars 2012
  • Lyckobebisen

    Tack för svaren. Är det bäst att skriva i förlossningsplanen att man ej vill ha påtryckningar om att amma? eller lyssnar de på en om man bara säger det? Har fått för mig att många BM ligger på rätt rejält att man ska amma?


    BF 8 Mars 2012
  • Lyckobebisen

    Ja visst får ni fråga. För att hon inte vill. Hon är inte ett dugg intresserad av det och ja, det är inget hon ser fram emot. Är rätt säker på att hon inte vill pumpa heller, men det däremot kan jag ändå tänka mig möjligen kan ändras under graviditeten, men vet att hon inte kommer ändra sig gällade själva amningen.

    Personligen tycker jag det är rätt bra eftersom det då blir väldigt jämställt mellan oss och vi kan dela på allt från början, plus att hon får möjlighet att återhämta sig och sin kropp i början utan att behöva amma hela tiden :)

     


    BF 8 Mars 2012
  • Lyckobebisen

    Ja, vi får nog göra det. Får ta upp det på något samtal längre fram.
    Vår BM är otroligt bra så tror inte det kommer vara nåt prat därifrån, och är jag i närheten om de ligger på C på sjukhuset sen så kommer de nog få höra både ett och annat

    Jag tycker det är jättebra att man erbjuder och visar alla alternativ, men tycker inte om att man ska pushas till något man inte vill, speciellt inte i en sån utsatt situation som efter en förlossning.


    BF 8 Mars 2012
  • Lyckobebisen
    faceprimer skrev 2011-09-01 19:08:52 följande:
    Vad olika det kan vara egentligen Jag vill verkligen amma, verkar så mysigt och man får sådan närhet till sitt barn och barnet får i sig det den behöver så jag ser fram emot att få amma (kommer nog ångra att jag sagt det om jag får amma, och kommer få såriga bröstvårtor och få mjölkstockning...:P) men det verkar vara otroligt mysigt. Du tror inte hon kommer ändra sig, eller att hon vill ge det ett försök ändå? Jag tror att hade jag varit emot det hade jag nog ändå velat testa, för att sen isåfall att "nej det är ingenting för mig" men jag tror att fördelarna hade övervägt det hela mot att jag just bara inte vill, eftersom bröstmjölk är bra för barnet och det skapar en sån trygghet mellan barnet och mamman. men somsagt, alla är vi olika och ingen ska ju bli tvingad om man inte vill Finns ju som tur är bra bröstmjölksersättning
    Nej, tror inte hon kommer ångra sig. Alltså, hon älskar att vara gravid nu, och hon kommer bli vääärldens bästa mamma, men hon är inte alls lika "mammig" som mig. Jag har drömt om att bli mamma hela mitt liv, drömt om att få amma och klappa på kulan hela tiden. Men hon är inte så alls. hon är fantastisk på sitt sätt, men att det blev så självklart att hon skulle föda våra barn är mest för att jag klargjorde att min kropp inte klarar av det och därför så ja, blev det ju hon Men som sagt, hon älskar att vara gravid och allt sånt, hon är bara inte sådär.. jag vet inte, men tror ni förstår.

    Sen tycker ju jag, ur ett rent egoistiskt synsätt att det är supermysigt att jag får sköta matningen precis lika mycket som henne från början eftersom det varit en sån stor sorg för mig att ge upp att själv bära och föda
    BF 8 Mars 2012
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)