Inlägg från: Lyckobebisen |Visa alla inlägg
  • Lyckobebisen
    Kim J skrev 2011-08-22 17:12:04 följande:
    Oj, vad många som gör UL så tidigt! Vi får bara 1 här, i vecka 19 typ... Gör ni fler UL då, senare??
    Vi fick göra ett tidigt (v7-8) eftersom vi gjort ivf, sen det här fick vi istället för KUB (11+5) och sen har vi rul i v 19 och sen ett tul i v 32 (också för vi gjort ivf). :)
    BF 8 Mars 2012
  • Lyckobebisen
    imsevimse skrev 2011-08-22 14:39:06 följande:
    Spännande  Hoppas att vi alla får positiva besked. 
    Ja verkligen. Kommer bli superuppdateringar här sen, Chetti, Wielkip, Mew, ni och vi ska göra
    BF 8 Mars 2012
  • Lyckobebisen

    Imorgon kl 11.30 smäller det för oss.
    Här har vi haft tur med förstående familjer och tårar. Sen har jag fått sänka kraven på hur jag skulle önska att folk ska reagera. För alla är inte som jag. hehe.
    Jag verkligen älskar mina svärföräldrar, tycker om att vara där och de tycker väldigt mycket om mig, samma sak med min sambo och mina föräldrar. På lördag ska vi ha kräftskiva med mina o hennes föräldrar för de tycker också om varandra väldigt mycket. Så här har vi verkligen haft tur.
    Mitt ex familj var inte alls min typ av människor och jag avskydde att umgås med dem, så jag vet hur fruktansvärt jobbigt det är :/


    BF 8 Mars 2012
  • Lyckobebisen
    Wielkip skrev 2011-08-23 22:25:31 följande:
    NEJ, nu loggar jag ut från FL för ikväll, dum som jag är surfar jag runt i känsliga rummet och rädsla för mf/ma-forum! hur korkad får man bli?! Livrädd nu. (som om jag inte var det innan..)
    Jag är precis som du så nu stänger jag också ner.. :)
    Lycka till imorn! Kramar!
    BF 8 Mars 2012
  • Lyckobebisen

    Hej!
    Som ni kanske har sett i bildtråden så har det gått jättebra för oss. En perfekt liten bebis låg där inne och chillade. Lika lugn som sin mamma.

    ">

     här har vi klippt ihop lite klipp som vi fick på dvd. Eller fick och fick, vi köpte.
    Nu känner jag ett helt annat lugn än jag gjorde innan, även om allt kan hända så är det dags att släppa det nu och bara njuta av att jag har världens vackraste flickvän som har världens vackraste kula och världens finaste bebis där.

    Tycker det är så härligt att det verkar gått bra för alla oss idag!!


    BF 8 Mars 2012
  • Lyckobebisen
    dammtussen skrev 2011-08-25 22:19:22 följande:
    Oj, här var det full rulle Glad

    Hej!

    Det verkar vara en tråd för mig eftersom att jag och maken väntar vårt första barn i mitten av mars 2012.
    3 år av väntan på plus, så det här är verkligen en overklig upplevelse.

    Går in i v. 12 på söndag. Så, rätta mig om jag har fel, 10+4(?)

    Vi har inte fått se vårt hjärtegryn än, men vi har fått tid till KUB. 5 sep kl.10.00. Även om det är av en annan anledning som vi ska kika så kommer det fortfarande vara vårt första UL och vi är så nyfikna att se vår lille plutt Skrattande

    De första 8 veckorna mådde jag prima. Sen kom det känsliga luktsinnet och illamåendet. Hade semesterdagar under v.9 och käkade Postafen som hjälpte föga. Blev sen sjukskriven v.10 och 11 och fick Lergigan Comp utskrivet, funkar bättre än Postafen men jag blir tröttare. Får se hur jag mår på måndag, så det blir antingen läkarbesök för att förlänga sjukskrivningen eller börja jobba igen på tisdag. Jobbigt att komma tillbaka till jobbet när man har fått lägga sig på soffan och sova en timme eller två för att tabletterna tar ut en så. Eller att man inte kan gå i kylskåpet på jakt efter ätbara saker som inte luktar allt för mycket. Det jobbigaste kommer säkert vara lunchen, då alla tar fram och värmer sina matlådor, det som för andra luktar god mat är för mig en oumbärlig stank. Usch, det vänder sig i magen redan nu av bara tanken på det Rynkar på näsan

    Mer ångest fick jag nu Skrikandes

    Aja, här har ni mig iaf.
    Trevligt att råkas!

    Nina
    Välkommen! Här kan jag tipsa om en tråd för oss som väntar vårt första barn också www.familjeliv.se/Forum-2-293/m59797360.html 

    Förstår att det måste vara jättejobbigt med lukten, min tjej (som är gravid) har jätteproblem med det och får hålla för näsan så fort hon närmar sig något som kan lukta illa. :(
    BF 8 Mars 2012
  • Lyckobebisen
    Wielkip skrev 2011-08-25 20:39:58 följande:
    Kom precis på att om typ 10 dagar har 100 dagar av graviditeten gått (för min del)! Helt sjukt! Tyst
    Jaaa! Jag tycker tiden går så fruktansvärt långsamt, men sen så vips så ska vi gå in i v 13 imorn, 12+0. Sjukt! Jag tyckte det var roligt när den gick ner under 200, nu är nästa mål att gå ner under 100 dagar.

    Jag tänkte såhär med.. att vi fick reda på att C var gravid för lite mer än 8v sen.. och om lika länge till så har har vi precis varit på RUL och då har halva graviditeten gått! What! Den här tiden har ju såhär i efterhand flygit förbi!
    BF 8 Mars 2012
  • Lyckobebisen
    Nikis skrev 2011-08-26 10:57:52 följande:
    jag har oxå kollar vagnar :) Vet ni vad ni ska köpa för vagn? :)
    Vi är rätt säkra på att vi kommer köpa en Emmaljunga City Cross - Creme Letherette

    Såhär ser den ut :
    BF 8 Mars 2012
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)