Inlägg från: Anonym (knubbis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (knubbis)

    Så trött på dejting-träsket (här kan vi ösa lite skit på nätdejting)

    hej, jag är en till nätdejtare. Har inte vågat träffa någon irl än, av skälet att jag är rätt överviktig. Har satt in en helfigursbild nu, så jag hoppas att de som skriver till mig vet lite mer vad de får. Men jag märker en markant minskning i antalet "friare", så nog är utseendet viktigt om man mäter det i antal brev man får...

  • Anonym (knubbis)
    singelsthl skrev 2011-07-15 21:37:34 följande:
    Jag tror att det viktiga för dig är att visa att du tycker om dig själv, att du har självförtroende. Man kanske skulle rygga tillbaka för en person som inte känner sig säker.

    Bra att du är "ärlig" i din presentation tycker jag iaf. Du ska se att den rätte dyker upp. Och det är inte alltid kvantitet som räknas, utan framförallt kvalitet- glöm inte det.
    Ja, kvantitet har jag ju redan! Nej, men det är ju så jag försöker tänka också. Jag har inte särskilt bra självförtroende vad gäller mitt utseende, men de flesta andra delar av mig tycke rjag är bra.
  • Anonym (knubbis)
    Anonym (loser) skrev 2011-07-16 20:45:17 följande:
    Jag menar att jag är väldigt öppen och bra på att snacka med killar vilket gör att vi snabbt hamnar i "kompisjargongen" i stället för flirtandet. Och så blir vi då också bara kompisar och inget mer.

    I dejtingsammanhang kanske boken inte är så behjälplig direkt, men ju mer man förstår om sig själv, desto enklare bör det ju bli att klara av att inleda och få ett förhållande att fungera. Hoppas ju jag i alla fall .
    fast sån är jag också, det där klassiska "flirtandet" har jag aldrig gjort. Känns så konstigt att ta för givet att den andre vill ligga med en, som det känns som man gör då, tycker jag.
  • Anonym (knubbis)
    koas skrev 2011-07-17 09:40:29 följande:
    Har någon av er "söker vänskap" på nätdejtingsajten? Jag undrar lite vilka som har det. Om det är många där som faktiskt söker vänskap eller hur det funkar. Eller  kan det vara så att de som söker vänskap är de som tänker att det kanske utvecklar sig till något mer sen? Jag skulle inte söka vänner där, det känns ännu mer utlämnande på nåt sätt.
    jag har det! För mig är det för att jag inte är så bekväm med hela nätdejtinggrejen från början; det känns så himla märkligt att från början bedöma människor utifrån om man skulle vilja vara ett par med dem. Det är mest en psykologisk grej för mig själv tror jag.
  • Anonym (knubbis)
    marco skrev 2011-07-17 10:30:36 följande:
    Datingvärlden är hopplös, i alla fall om man är man. För damerna är det bara att välja och vraka.

    Dom få damer jag träffat så har det aldrig gått enligt planerna, först och främst så har alla haft bilder som inte alls överensstämt med deras verkliga utseende, det blir väldigt konstigt om det helt plötsligt dyker upp ett litet troll när man ses. Så jag skulle rekommendera folk att använda nytagna bilder.

    Jag brukar försöka skriva lite längre och lite mer normala saker än man kan läsa här ovan, men det har inte hjälpt mig än så länge. Skulle verkligen vilja lösa mysteriet nån gång hur man fångar damernas intresse.

    Jag tror det är många fula fiskar som döljer sig bakom tangentborden också, så man får nog räkna med att stöta på en del tomtar och troll om man ska prova sig på den världen.
    Nej, jag är väldigt trött på uttalanden om att det bara är att välja och vraka för tjejer. För många tjejer (mig t ex) är det inte alls så!
  • Anonym (knubbis)

    sorry, era mail är inget mot det här :P

    "vet inte vad du tycker ..men eh...läste om en tjej här påsidan som tyckte att det är så härligt och springa i mjukisbyxor här hemma ..och så PING..fick jag en ide där...om att...vad härligt det skulle va om man var två i sådana där mjukisbyxor....kanske...i byxor av nåt strechigt material då...ja kanske rent av strumpbyxor kanske eller av nåt gummi/plast...tycker du det här låter som en galet långt gången tanke/inspiration efter att ha läst att nån tjej gillar att gå runt i mjukisbyxor hemma....hmm...vet inte varför jag började tänka såhär nu..hmm"

    Han har skickat det två gånger dessutom...

  • Anonym (knubbis)
    Bye baby Bunting skrev 2011-07-17 10:59:43 följande:
    *asg* Det mailet har jag också fått! Han kan inte vara den skarpaste kniven i lådan!
    åååh, jag som trodde att jag var den enda för honom! :(
  • Anonym (knubbis)
    Anonym (Hmm) skrev 2011-07-17 14:03:33 följande:
    Ja, i grund och botten ska det ju vara en kul grej. Inte ska et va ett "måste" och krav att allt ska leda till Volvo, villa, vovve och ett fotbollslag med ungar. Dock är det en stor skillnad att leva ensam, utan barn och på en större ort. I den situationen är det mycket lättare att ta det med en klackspark. Tvärtom, ensamstående med barn och boendes i glesbygd så är det inte lika lätt.
    på sätt och vis har du rätt, på sätt och vis inte. Jag har inga barn, och jag har liksom inte hur mkt tid som helst att "leka runt" på, jag vill verkligen hitta någon att bilda familj med.
  • Anonym (knubbis)

    Nåt jag tycker är konstigt att jag kan tänka så väldigt olika om mig själv i olika situationer. Egentligen tycker jag att jag är smartare och roligare än de flesta, men ändå tänker jag nu när jag har börjat chatta med en kille: "Det måste ju vara nåt fel på honom som fastnar för en sån som jag?" (Okej, fastnat kanske är fel ord, vi har bara chattat med varandra, men han lovordade min presentation och bilderna).

  • Anonym (knubbis)
    Mamsis skrev 2011-07-17 16:25:36 följande:
    Ok, för att gå från det ena till det andra, vad har ni för krav då? MIna är att han ska bo så pass nära att man enkelt kan träffas, spec som jag inte är i behov av att flytta ihop med någon snabbt utan gärna bor p varsitt håll ett tag. Och att han ska vara längre än jag.

    Sen de 'vanliga' ha iq och eq.
    jag har ingen lista med krav, jag gillar inte direkt de där listorna som folk har på sina sidor... klickar det så klickar det, sen förstår jag ju att det inte kommer att klicka med vem som helst, men jag ser ingen direkt poäng i att göra en lista. Tycker att en lista blir för allmängiltig också, allt jag kan lista på den är saker som alla vill ha, och som nog alla känner att de uppfyller också. "Smart, snäll, rolig..."

    Varför är det viktigt att han är längre än du?
Svar på tråden Så trött på dejting-träsket (här kan vi ösa lite skit på nätdejting)