• m o e

    Västeråsbebisar runt nyår

    Jag väntar vårt tredje barn och har bf 3/1. Visst måste det väl finnas fler än jag som väntar barn i Västerås och har bf runt nyår? (dec-jan eller så?)

    Hoppas ni hittar hit!


    Nu har vi två mirakelkillar!
  • Svar på tråden Västeråsbebisar runt nyår
  • m o e

    Någon mer måste det väl finnas som väntar barn i vinter? ;) Eller finns det en annan tråd, så ge mig gärna länken, för jag hittar ingen.

  • memmen

    väntar mitt andra barn 10/1 har en född i maj 09 sen innan

  • m o e

    Hej!
    Jag höll som bäst på att ge upp den här tråden. :)

    Efter RUL blev jag flyttad till 7/1 och vår förra föddes också i maj -09! Kul att det blir så lika. Vi har en äldre pojke också, som föddes -04.

    Hur mår du?

  • memmen

    Jag har börjat känna mig trött senaste veckan och måste nog börja med järntabletter, tycker inte alls om det, men man kan ju inte vara trött hela tiden. Tycker det är lite jobbigt att vänta barn precis i början av januari, vill inte få barn 24 eller 31 dec. Fick 16 dagar för tidigt förra gången så man ligger lite pyrt till. Själv då?

  • m o e

    Hehe, vår äldsta pojke kom 17 dagar före bf och Lillebror kom 10 dagar före. Så vi ligger ju i riskzonen för december, båda två alltså. Dessutom fyller min man år på Annandag jul, så vi har många dagar att "pricka", men sån't är livet. Inte så kul att fylla på såna dagar när man är liten, men när man är äldre sen spelar det säkert ingen roll. Det blir ju som det blir ändå. 

    Det här var ingen planerad bebis för vår del. Vi har gjort ivf och sånt innan för att över huvud taget få barn (därför vi har fått fem år mellan dem), så vi har inte skyddat oss efteråt. Vi har alltid velat ha tre barn, men var inte redo att dra igång hela fertilitetskarusellen med sprutor och sånt igen. Sen kom den här lilla mirakelbebisen och överaskade oss, till vår stora förvåning och glädje.   

    Har du provat Hemofer+? Jag åt dem förra graviditeten och de funkade riktigt bra med magen.


    Nu har vi två mirakelkillar!
  • memmen

    Har inte testat dem, har bara tagit såna som jag fått när jag gett blod, ska köpa dessa och testa, kan ju inte bli sämre =). Vet ni vad ni får för kön den här gången? Vi skall få en lillebror, ville veta den här gången så man vet om man ska göra sig av med saker eller ej. Jobbigt att hålla på och kämpa så för att få barn. Vi har haft turen att bli gravida snabbt båda gångerna.

  • m o e

    Vi frågade aldrig på RUL, men vi kommer ta reda på det senare. Vi ska göra 3/4D-UL i oktober och då tänker vi ta reda på det. Dessutom ska vi göra minst ett tillväxt-UL senare, så vi hade fått veta då.

    Första graviditeten tog vi inte reda på könet, men förra gjorde vi det. Jag tycker det är mysigt att inte behöva säga "den" eller "bebisen".

  • memmen

    Ska också tillbaka på fler ul då det var nåt knas med ena njuren som de ville följa upp. Tycker det är otroligt fascinerande att de kan se så mycket på ett ul, själv har jag fullt upp med att förstå lite av det de säger.

  • m o e

    Oj, hoppas det går bra med njuren. Kunde de säga något om vad det var eller måste ni vänta och se senare?

    Jag tycker också UL är fascinerande, men jag tycker det är rätt så lätt att se vad som är vad. Jag har haft turen att få lite utbildning på UL, då jag läste till medicinteknisk ingenjör för några år sedan. Dessutom har vi gjort många UL med båda våra barn innan, så man har lärt sig en hel del.

    Tränar du nåt? Jag har kunnat springa fram till v 18. Sen fick jag sammandragningar och kunde inte fortsätta, men jag tränar fortfarande Zumba och så började jag på gravidvattengympa förra veckan.


    Nu har vi två mirakelkillar!
  • memmen

    Troligen kommer vi inte veta vad det innbär innan lillen är född, men enligt bm var det troligen inget allvarligt, men man klarar sig med en njure om det skulle vara så.

    Har inte tränat alls något den här gravididteten, inte mer än lite promenader, har mått illa och varit allmänt slö. Förra gången spelade jag innebandy i början tills bm avrådde mig. Gick också på "tjockisgympa" på friskis nästan ända fram till jag fick barn. Får se om jag hittar nån träning i höst som kan passa, blir kanske gympa igen eller vattengympa har bara hört positiva reaktioner om det.

Svar på tråden Västeråsbebisar runt nyår