• Äldre 26 Jul 18:53
    1763811 visningar
    50559 svar
    50559
    1763811

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Farbror hittade hit också :) 46, 1 barn på 10, singel ett år ca.

  • Äldre 27 Jul 07:35
    Anonym skrev 2011-07-27 01:20:30 följande:
    20 år och 2 barn. Kört...
    Kört? Du är ju drömmen. Fortfarande ung men grovjobbet klart :) Finns det sedan några pappadagar kvar på barnen så är du ju en vinstlott. Dig skulle jag träffat för 25 år sen ;)

    Seriöst, varför skulle det vara kört menar du?
  • Äldre 27 Jul 20:01

    Välkommen i träsket 58:an. Bered dig på både dissar och inga svar, försök bara att inte ta det personligt. Det kan vara jobbigt ibland men var glad åt att du ser den sanna sidan av dem innan du kommit längre :) Lycka till!

  • Äldre 27 Jul 20:54
    Anonym (Min tur snart?) skrev 2011-07-27 20:06:08 följande:
    Är det verkligen så illa?
    Jag svarar typ de allra flesta iallafall om de inte är oförskämda eller bara kommer med sexinviter!
    Har gått på ett antal dejter och vill gärna göra det så fort som möjligt om jag pratar med nåt för att kunna veta om det är nåt att ha eller inte.
    Men oftast så är det ju inte det.. så där kommer det ju dissar förstås Foten i munnen  
    Ja jag upplever att det är rätt illa. Å andra sidan kan jag ha en viss förståelse för att man blir dissad/nonchalerad. När man läser hur somliga killar kontaktar och hur deras konversation ser ut förstår jag att många blir både luttrade och blasé och därmed kanske läser in saker in det man skriver. Det handlar ju alltid om tolkningar. Ytterst få läser mail bokstavligen som det står utan tolkar hur det är skrivet och läser därmed in egna värderingar om personen. Det som menades som något trevligt kan av mottagaren tolkas som något helt annat. Anonymt skriftspråk är inte helt enkelt.
  • Äldre 29 Jul 21:50
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-07-29 21:45:49 följande:
    Okej jag har nu fått veckans absolut bästa mail!

    Hej XXX!!!

    Asså du ä vacker om en hel jäfla solnedgång! det gör ont i mig att se på dig så vacker du är. så vad kan då en man som jag erbjuda en kvinna som dig? (du har väldigt vackra ögon)
    jag älskar att ge massage och har gått en helgkurs.
    jag skulle även vilja fråga när du var på rutinundersökning hos tandlökaren? jag är nämligen tandläkare och kan göra en undersökning gratis (och vil alla vet ju hur dyr tandläkaren är hehe)
    HAHA... Tandlökaren...

    Fråga om han kan hjälpa dig med en D1:a som du har haft några år 26,27 approximalt. (läses tvåsex, tvåsju) och vad han i så fall föreslår för terapi...
  • Äldre 29 Jul 22:06
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-07-29 22:03:38 följande:
    Haha är det du som är tandläkaren? ;)
    Njae inte den tandläkaren iallafall..
  • Äldre 1 Aug 15:26
    HäxanSurtant skrev 2011-08-01 14:28:39 följande:
    Tack. Skall byta tillbaka till min vanlig bild..... fast jag har funderat på att ta en på häcken runt tomten coh ha som bild i stället Låg profil är inte min grej i det långa loppet, började kallas för AssWitch här inne, så jag försvenskade uttrycket och det blev HäckHäxan, sen om baken är så jävla snygg vette tusan, men den är iaf min, på gott och ont
    Höjde lite på ögonbrynet där. Anus är sådär vackert.. Gillade den förra.
  • Äldre 1 Aug 15:42

    Så, nu har Xman fattat galoppen. Pojkar, kort presentation. Inga långa kravspecar eller presentationer. Ställ frågor utan att vara creepy. Verka intresserad utan att verka för intresserad. Finns nån liten detalj som är extra intressant så häng på den. Finns det en bild så kommentera den positivt utan att överdriva. Ha gärna med i din pres att du vill träffas ganska snart. Fråga inte om telefonnummer. Gör du rätt så kommer det automatiskt.  Var inte för på. Svara inte för snabbt. Vänta nåt halvdygn eller mer. Generellt så ska du berätta för den som är äldre än du hur vacker hon är och för den som är yngre än du hur speciell hon är. Generellt. Undantag finns och var uppmärksam på dem.

  • Äldre 1 Aug 16:16
    Sofia1970 skrev 2011-08-01 16:11:01 följande:
    Du har ju fattat, nu kommer de rasa in erbjudandena , fast för mig kan jag säga att det där med att vänta ett halvt dygn med att svara det går inte jag igång på. Jag har gärna en snabb mailkonverasion på en gång lite som en chatt.
    Generellt. Vissa är mer heta på gröten än andra.. Internet gör folk otåliga och antagligen är det en generationsfråga.  I min ålder tar vi det lite  lugnare :) Tänk när en annan var ung. Då skickade vi brev. Med snigelpost. Då blev man lite nervös om man inte fick svar veckan efter. SMS var inte uppfunnet :)
  • Äldre 1 Aug 16:23
    Sofia1970 skrev 2011-08-01 16:11:01 följande:
    Du har ju fattat, nu kommer de rasa in erbjudandena , fast för mig kan jag säga att det där med att vänta ett halvt dygn med att svara det går inte jag igång på. Jag har gärna en snabb mailkonverasion på en gång lite som en chatt.
    Jo, de rasar faktiskt in. Nu är det jobbigt att hålla isär tjejerna. Vem skrev jag vad till? härrejavvlar...då är nästa tips till pojkarna. Tala alltid sanning! Ljuger du så får du ett helvete att komma ihåg vad du sa till vem. Jag talar iofs alltid sanning men det känns jobbigt att säga samma sak till samma tjej flera gånger... Minnet är sådär...
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!