Inlägg från: Baginbox |Visa alla inlägg
  • Baginbox

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-08-14 22:40:47 följande:
    Själv snackar jag inte bara, jag utför Var på fest igår och hittade nåt ungt exemplar jag smakade lite på. Kommer absolut inte bli nåt där men trevligt var det oavsett
    Hm... Jag lägger inga värderingar här men det skulle vara intressant att höra lite åsikter från allmänheten om en kille skrivit detta..
  • Baginbox
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-08-14 23:22:59 följande:
    Vad är det du hakar upp dig på? Alltså vad är det du menar att "allmänheten" hade kunnat reagera på om det var en man som skrev det? Och vad var det DU reagerade på att jag skrev?
    Om en man hade skrivit att han hittade ett "ungt exemplar" som han  "smakade lite på" men att det inte är aktuellt med något mer så är min fördomsfulla uppfattning att han hade fått sina fiskar varma. Alltså, sexuell objektifiering gäller enkelriktat. När en kvinna skriver så så uppfattas det nästan som lite gulligt. Jag tolkade ditt statement som att du hittat en liten unghunk som minsann bekräftade dig men som bara var lite ball för stunden och absolut inget som var något att ha i längden. Jag kan ha missuppfattat det, har jag det?
  • Baginbox
    giftgrodan skrev 2011-08-14 23:51:33 följande:
    Personligen tror jag att i den här tråden hade det varit ok oavsett könet på den som skrev, det är den stämningen här. Jag tycker omgivningen och VAR man säger något betyder väldigt mycket, det mesta är ok i rätt sällskap. Men visst gäller olika spelregler för könen ibland, det är ju ett av skälen till att feminister behövs!
    Ok, det har betydelse i vilken tråd man säger nåt alltså.. iaf här på FL.. På vilket sätt tycker du att feminister behövs? Och vad är en feminist för dig?
  • Baginbox
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-08-15 00:05:14 följande:
    Men alltså du, det där var sagt med en himla massa glimt i ögat. Och när du skriver "Jag tolkade ditt statement som att du hittat en liten unghunk som minsann bekräftade dig men som bara var lite ball för stunden och absolut inget som var något att ha i längden" så har du ju lagt in 78453 värderingar och tolkningar som jag inte sa.
    1. Han bekräftade mig, precis som jag bekräftade honom
    2. Att det aldrig skulle bli något var väldigt ömsesidigt.

    Och jag kan LOVA dig att hade du skrivit samma sak efter att ha varit på en fest hade jag bara skrattat och gjort en "tummen upp".

    Så du är mer än välkommen att sexuellt objektifiera någon ung förmåga ästa gång du är på fest
    Det är i viss mån sant att jag lade in mina värderingar. Men när jag läser om "ungt exemplar" så är det svårt att inte tolka det, för du håller inte på med en avhandling eller? Jag tillåter mig att tvivla på att, från dig undantaget möjligen, reaktionerna inte skulle låtit vänta på sig om jag hade uttryckt mig likadant.
  • Baginbox
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-08-15 00:27:44 följande:
    Jag tycker, med all ödmjukhet, att du borde släppa ämnet.
    Och jag tror även att du har fel angåengde eventuella reaktioner du hade fått i denna tråd
    Visst, maskulinism kan vara jobbigt, jag förstår det så jag droppar.
  • Baginbox
    giftgrodan skrev 2011-08-15 00:37:51 följande:
    Ja, sammanhanget har väl alltid betydelse. Feminister behövs eftersom kvinnor och män inte har samma skyldigheter, rättigheter och möjligheter och inte blir behandlade på samma sätt. Men ja, en längre diskussion om feminism hör väl inte hemma i den här tråden. Som flera sagt, jag tror _verkligen_ inte att vi reagerat annorlunda om en man hade skrivit det.
    Nänä..

    Jag är 47 och testkörde ett 21-årigt exemplar igår. Inget jag tänker hälsa på om jag möter henne i affärn men..det var lite ball för stunden.
  • Baginbox

    Lagt ner nätdejtande nu. Man går mot varandra med granskande ögon. Vem är du? Man skärskådar. Är du den jag kan leva mitt liv med?  Seriöst, lyssnar du på Lady GaGa? Nej jag tror inte vi kan åka till Ullared ihop. Sådär håller det på.. Det som sker det sker.

  • Baginbox
    Glädje58 skrev 2011-09-03 00:26:29 följande:
    Det är lite som att köpa en trisslott. Man vet att chansen att vinna högvinsten är minimal när man skrapar på ytan. Det blir ibland en eventuell vänskap, men oftast en nitlott. Mer är det inte.

    Högsta vinsten, är det kärlek i 25 år?
    Ligger nåt i det. Nitlotten. Mest sådana. Högsta vinsten är den man inte förstod man inte kunde leva utan.
  • Baginbox
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-09-03 00:40:18 följande:
    Haha, men är det verkligen SÅ illa?
    Ja faktiskt. Jag kanske är för kräsen men hittills har jag inte hittat någon på dejtingsidorna som jag intellektuellt skulle synka med. Jag tänker inte campa i Ullared eller dansa buggtjoffs i Borlänge. Fan bara för man fyllt 45+ måste man väl inte älska bilbingo?
  • Baginbox
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-09-03 01:09:51 följande:
    Fast att vilja hitta nån som matchar en är ju knappast att ha för höga krav,

    Jag umgås faktiskt med en kvinna som är 44 och hon visar inga sådana tendenser. Hon har fan finare kropp äb jag som är 30. Hon klär sig riktigt snyggt, gillar äventyrsresor, sport o.s.v. Inte nån bilbingo Driver dessutom eget och är framgångsrik.
    Så dom finns ju där ute..
    Du har inte numret till henne? ;)
  • Baginbox
    Glädje58 skrev 2011-09-03 01:07:43 följande:
    Ja, jag gjorde det med min exfru för många år sedan. Det var rätt så mysigt. Det var bara en gång det hände men det räckte. Alltså, jag skulle inte vilja göra det varje söndag, men någon gång då och då är rätt okey. Ibland är det inte så viktigt vad man gör tillsammans, bara man gör det tillsammans.
    Jo, det är säkert jättemysigt, om man gillar det. Men jag är nog mer 30 än 45+ och där ingår inte bilbingo. Åtm inte för mig. Jag har kanske inte hunnit ikapp min ålder så det är kanske därför man inte hittar den som passar. Kanske får jag börja växa upp..
  • Baginbox
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-09-03 01:13:16 följande:
    Haha...Åffkårs! Men jag måste ju först ta dina uppgifter och se om du duger til henne ;)
    Jag är iaf tillgänglig för pm :)
  • Baginbox
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-09-06 20:53:04 följande:
    HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skrikandes

    Jag vet inte om ni minns kille jag berätta om. Han som bara dök upp och jag smällde dörren i ansiktet på honom? Vi har ju haft kontakt till och från sedan hösten/vintern 2010. Nu har han hört av sig en del, vi har setts och för första gången under denna tiden upptänkte jag att jo, jag kan nog se honom som mer än nån man ligger med. Han var här senast i söndags och vi hade en sjukt mysig eftermiddag/kväll. Han var hur söt som helst och fick mig att känna mig så fin. Vi hördes på sms igår och allt var fint. Men idag kommer smällen...
    Han är sambo OCH har barn!!!!!! Hur jag fick reda på detta är invecklat och jag orkar inte gå in på det. Men det var inte han som berättade det. Och ja, jag är helt säker på att det är så.

    Känner mig spm den absolut mest korkade kvinnan i hela världen. Jag är så ofantligt sårad och känner att du skiter jag i detta, på riktigt.
    Jag kan inte riktigt hantera hur ont detta gör i mig. BÅde för min och hans sambos skull.
    Han och jag fick kontakt bara nån månad efter att hans son föddes!

    Jag ska lägga ner alla sidor jag är medlem på och skita i detta nu. Det är inte meningen helt enkelt.
    Och helt ärligt så orkar jag inte. Det gör för ont. Gång på gång....
    Gråter
    Ja, vad ska man säga. Skitstövlar finns överallt. Alla är inte likadana. Förstår dig helt men låt inte en skitstövel fördärva något som kan bli din lyckliga framtid. En devis som följt mig genom livet är,  verkar det för bra för att vara sant så är det antagligen inte det.
  • Baginbox
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-09-06 21:14:52 följande:
    EN skitstövel?! Jag råkar ut för skitstövel efter skitstövel! Det är fan helt jävla otroligt hur fucked up i huvudet vissa män kan vara.
    Jag tänker skita i detta. Dejting är inte min grej. Jag pallar inte.
    Sån killar som han har inte en jävla aning om vad han gör med kvinnor. Hur skadade vi blir efter sånt här.

    Att ligga i min soffa, kyssa mig, hålla om mig och förklara att jag kommer får ta till våld om jag ska kunna hålla honom härifrån. För han vill vara hos mig hela tiden. Göra detta samtidigt som hans sambo och lilla barn väntar hemma. Det är SJUKT!!!
    Förstår. Helt. Vilka typer av män dras du till? Jag menar att de du har dåliga erfarenheter av har antagligen några gemensamma nämnare. Om du krasst ser till vilka skitstövlarna är, har de något gemensamt? Vad gör att du dras till dem? Kan du se något där som du kan identifiera och undvika?
  • Baginbox
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-09-06 21:26:23 följande:
    Jag gillar stora, långa, starka män. Välutbildade, roliga och manliga. Jag jobbar en del, är ett kontrollfreak och vill ha koll på ALLT. Så jag söker mig till män som kan ge mig motstånd och drömmer om att träffa en man som får mig att slappna av och släppa lite på kontrollen. En man som visar att han har koll på läget, belevad.
    En man som uppvaktar, är spontan och får mig att känna mig riktigt kvinnlig.
    En manlig man helt enkelt. Och de flesta av de jag träffar är manliga och trygga. Alltid minst 5 år äldre. Bra jobb.

    Jag vet inte vad jag ska identifiera och undvika...
    Det var dina krav... Vad säger de män du dejtat? Vad har de gemensamt?
  • Baginbox
    Anonym (e) skrev 2011-09-06 21:32:36 följande:
    Fick inte ens svar här jag måste verkligen vara dödstråkig!
    Oroa dig inte :)  vi är rätt många som inte får de svar vi vill, om ens några svar alls..
  • Baginbox
    Anonym (e) skrev 2011-09-06 21:42:16 följande:
    Tack för att ni svarade iaf
    Det är ju inte primärt en dejtigsida ;)
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!