Inlägg från: Anonym (Mia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mia)

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Anonym (Dejting) skrev 2011-08-03 11:31:01 följande:
    Haha! Jag är 36, snart 37. Var på date med en 30-åring i måndags. Han ser ännu yngre ut. Inga barn. Vi hade det trevligt men jag tvivlar på att vi kommer att ses igen även om han sa att han vill träffas. Än så länge har jag inte hört nåt från honom. Anyway, jag satt där under daten och tänkte för mig själv: Vad ska han med mig till? Vi lever totalt olika liv! Han gör karriär, hoppar fallskärm mm och jag är en ensamstående två barns mor. Visserligen har jag ordnad ekonomi och allt runtomkring men icke desto mindre....

    Och jag som ska träffa min 26-åring idag. 44-årig trebarnsmorsa kan det vara något att ha det?
    Pratade med honom nyss och han ville veta om han skulle ta med sig något. Jag ror att det räcker med hans leende faktiskt. 
  • Anonym (Mia)
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-08-03 14:14:55 följande:

    Men herregud! Kolla denna profilen!


    "Just nu känner jag mig som en hundvalp med längtan efter att hitta en matte som tar hand om mig och undan för undan förvandlar mig till hennes keldjur, förhoppningsvis ett älskat och omtyckt sådant:).

    Hundvalpen har i vanliga fall en karriär som forskare och affärsutvecklare som ger tillfredställelse, men saknar det den mest behöver, nämligen en matte att komma hem till och kela med:)

    Valpen tycker om att vara söt och snäll mot sin matte, men kan tyvärr inte vara sådan i vanliga fall för att den så skulle bli uppäten av de stora stygga vargar som valpen gör affärer med:)

    Vem vill äga en söt och genomsnäll valp som alltid tänker på sin mattes bästa?"


    Ja JAG vill inte ha en hund!
  • Anonym (Mia)
    Anonym (nygammal) skrev 2011-08-03 15:07:54 följande:
    Jag lägger till denna tråd o presenterar mig!

    Jag är 43 år, kvinna och har 4 barn (2 hemmaboende tonåringar på halvtid ung och 2 utflugna).
    Bröt en förlovning i februari då mannen i fråga inte ville bo tillsammans utan fortsätta vara särbo (vilket säkert är jättebra för en del par...men inte passar mig )....o vi har fortfarande "strulat" fram och tillbaka men nu har jag sagt ifrån, då jag inte mår bra av denna situation.
    Jag har reggat mig på HP o SMW, men är lite "blyg", tänk om exet oxå finns där?
    En annan oro jag har är att jag är "sjuk och fattig", en fysisk sjukdom som gör mig väldigt trött och efter år av sjukskrivningar och slutligen med sjukersättning ligger man inte precis i lönetoppen i samhället. Min stora fördel är iaf att jag är snygg

    Hej du

    Då ska du använda dig av den fördelen. Din ekonomi är väl inte det första du drar fram. Och förhoppningsvis så gillar din dejt din personlighet hur dte än är. 
  • Anonym (Mia)
    Ernst Hugo skrev 2011-08-03 16:35:45 följande:

    Inte trevliga iaf, utan mer trevliga än du anade överhuvudtaget och egentligen det du sökte från början ;o)

    Får väl hålla med om det. Får väl se hur det går ikväll då.
  • Anonym (Mia)
    Anonym (Dejting) skrev 2011-08-03 17:10:45 följande:
    @Singeln: Det enda du kan göra är, om jag minns rätt, att köpa till nån funktion som gör att även ickebetalande medlemmar kan läsa dina meddelanden. Å andra sidan så tycker inte jag att man är seriös nog om man väljer att inte betala för sitt medlemskap. Han vill säkert först se sig om.

    På EK så går det inte att köpa till i alla fall. Och svarar personen inte kan man anta att han antingen är ohyfsad eller också inte betalande.

    Skickar någon många flirtar så kan det vara så att det finns någon adress gömd i texten på sidan så att man kan få kontakt den vägen. Men jag håller nog med om att om man är för snål för att betala utan förväntar sig att jag ska betala åt dom eller snoka reda på en hemlig mailadress någonstans så är det lite väl ego. 
  • Anonym (Mia)

    Jag har varit borta från tråden ett tag, men nu har jag verkligen något jag behöver era råd och åsikter om.

    Jag var ute på en ö i skärgården tillsammans med ett gäng på ca 170 andra singlar. Jag hade det jättetrevligt och på kvällen började jag prata med en kille som jag spanat in redan lite tidigare på dagen. Han ville bjuda på vin ombord på sin båt och det lät ju trevligt. Jag snabbspolar här och nämner inte mer än min låga moral och att jag inte utnyttjade min tänkta sovplats i en stuga på andra sidan ön. Vi åt frukost och började sen diskutera när vi skulle hem. Jag såg att min båt gick först om två timmar, han var tvungen att åka ganska omedelbart för att inte drabbas för mycket av dåligt väder. Det var ju inte kul att sitta själv och jag trivdes med den här killen så jag frågade om jag kunde hänga på honom. Det var visserligen en lång omväg för mig men det skulle ta ungefär samma tid att ta sig hem ändå eftersom min båt ínte skulle komma förrän om två timmar. Och vist fick jag följa med. Han lovar tom att skjutsa mig till en T-banestation sen. Trevlig båtfärd som blev rolig också eftersom vi verkar tänka så lika och har samma humor.

    Vid Dalarö undrar han om jag är hungrig och om vi kanske ska käka där, men vi bestämmer oss för att åka vidare. Lägger till i hemmahamn och mat kommer på tapeten igen. Vi kommer fram till att en Pizzahut blir bra. Vi tänkte först äta där, men på hans förslag så hamnar vi hemma hos honom istället. Vi äter mat, han visar hela sitt hus och föreslår sen en bastu. Klart jag hänger på. Tungan uteBastu hör ihop med en öl och sen efteråt tog han fram vin och kex. Nu har väl både han och jag insett att det där med att åka hem är kört. Så vi får fortätta att prata om allt mellan himmel och jord, våra barn, var vi båda bor och varför, jobb, alllmänt trams, titta på TV och sitta nära i soffan.  

    I morse var det inte så lätt att komma iväg heller. Jag försöker ta upp det några gånger men samtalet vandrar vidare till annat varenda gång. Sen vid ca 13 så skjutsar han mig till T-banan. Vi säger hej då vi hörs (inget byte av telefonnummer).

    Sen var jag inne på hans sida på dejtingsidan som ordnat grejen vi var på. Jag anade att han var yngre, men det visade sig att han var 10 år yngre. Han söker å andra sidan kvinnor upp till 48, så jag klarar den gränsen med fyra år. Sen skrev jag lite trams och tack för skjutsen.
     Efter det såg jag att han skulle ut på en båtgrej igen nästa helg. En aktivitet som jag också anmält mig till men inte lyckats fixa sovplats till. Så vad gör jag? Skriver ett till meddelande och frågar om han står ut med att ha mig på båten även nästa helg. Sen skriver jag ett meddelande till och ber honom meddela mig ifall det fungerar via min mobil istället.

    Så... Är jag för på nu? Jag menar tillbringar man 1½ dygn med någon om man inte är intresserad? Om man bara vill ha en quickfix så skulle man väl sparka ut människan lite tidigare. Jag får liksom dubbla budskap känns det som. Han tog inte tag i mina trådar om att åka därifrån och det var hans idé med bastu och ost+vin. Men han bad inte heller om telefonnummer eller frågade om vi skulle träffas igen. (Men det gjorde ju inte jag eller.)

    Var det för tidigt att fråga om sovplats nästa helg och var jag för påflugen med tre meddelanden och telefonnummer? Men det bara blev så liksom. Obestämd Jag pendlar mellan att tro att han är lite blyg/försiktig med att våga ta första initiativ eller om han inte vet hur han ska bli av med mig.

    Hjälp?      
     

  • Anonym (Mia)
    Anonym (Väntar...) skrev 2011-08-08 16:29:20 följande:
    Vet du vad jag spontant tänker? Att du ska skita totalt i vad du gjort nu. För du har gett honom svart på vitt att du är intresserad av en fortsättning. Är han det tar han kontakt. Är han inte det så hör han inte av sig. Och då vet du det inom närmsta dygnen. Kanon!!!

    Impad av dig som struntar i att spela spel. Duktig tjej!!! Önskar fler skulle våga vara lika tuff som du.

    Tack. Bara jag inte skrämmer iväg honom.   Kändes ju bara spontant så bra. Det kändes ju som att han förhalade avskedet minst lika mycket som jag. Eller så har jag misstagit mig. Jag har aldrig haft en 1½-dygnsdejt någon gång, så jag vet inte vad man ska tro eller tycka.
    Det är väl bra antar jag att man kan se om meddelandet är läst eller inte av mottagaren på den där sajten. Men om han inte är intresserad så klarar jag inte av att åka med ut på den där båtgrejen i helgen med någon annan båt och bara låtsas som ingenting. 
  • Anonym (Mia)
    giftgrodan skrev 2011-08-08 16:46:52 följande:
    Ja, om du hade skickat TJUGO meddelanden hade du kanske lyckats skrämma iväg honom, men nu? Allt du har gjort är ju att visa att duär intresserad av en fortsättning. Jag instämmer i föregående talare helt och hållet

    Tack. Känns som att jag går på äggskal på något vis, men de tre meddelanden var inte direkt "tårta på tårta" eller tjat om att han skulle höra av sig. Men jag ska försöka vara positiv tills jag vet annat.
  • Anonym (Mia)

    Jag loggade ut för att laga mat, men var ju tvungen att kolla min mail på dejtingsidan först. Jag skrev till honom för en timme sen ungefär och har redan fåt svar. Exklusivt presenteras här nu för er mailkonversationen mellan Mia och Mr T. (Ignorera det ni inte förstår, för det är bara interna fånigheter.)

    Mr T:
    Hej! Det var länge sedan! Hur mår du? Varsågod för skjutsen! o sängen kan du få gratis om du hämtar den! den kan du ju ha i taket ! där tar den ingen plats! Jag har inte bestämt mig till 100% om jag åker ut till kräftskivan.. Det är som du vet en bit att åka! o kostar 1000kr bensin t.o.r. Men vi får se vad som händer! o hur vädret blir. Men visst kan det finnas plats. Kram Mr T


    Mia:
    Ja åker du och så får jag förstås dela på kostnaden. Annars slänger vi ner kräftorna i din badtunna istället. Jag vill inte riktigt släppa den idén. :)


     


    Så nu lämnade jag dörren öppen för en dejt på hemmaplan istället. Tyckte att jag kunde kosta på mig den. Cool

    Nu ska jag studsande av glädje laga mat åt mina tjatande barn. 

  • Anonym (Mia)
    Anonym (Dejting) skrev 2011-08-08 17:32:03 följande:
    Håller med Väntar. Nu ska du inte grubbla över vad å hur många gånger di skrivit till honom. Det går ändå inte att ändra på nåt. Du hat visat att du är intresserad. The ball is in his court now. Men hur gick daten med ynglingen? :)

    Jo jag kände nog att jag har en suverän kompis som jag inte vill förlora. Vi hade SÅ enormt kul. Käkade först pastasallad och drack vin nere på brygga och när det blev för kallt satt vi och skrattade till fyra på morgonen i min soffa. Sen sov han över (för sista bussen hann förstås gå) och i samma säng till och med, men absolut inget hände och det är jag glad för. 
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!