Inlägg från: Anonym (Mia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mia)

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Ernst Hugo skrev 2011-07-26 22:54:40 följande:

    Med respekt för TS skall jag inte vara flamsig utan så saklig som jag förmår *L*

    Det var trevligt..........

    Men lite som att det fattades en våning i bröllopstårtan. Som en kurs i vänlig dejting, trevlig kurs men likafullt en kurs. En av de där dejterna som inte stack ut på något håll kan man säga. Starkaste kicken var att efter två Guiness cykla hem utan bakljuse.

    Förresten glömde att säga att jag bor i Malmö för de som inte sett mig tidigare.      

    Det hade man velat se. Men blir det att träffas igen eller tänker du sakligt och trevligt berätta att "never again you bitch"?
  • Anonym (Mia)
    Ernst Hugo skrev 2011-07-26 23:03:56 följande:

    Naj naj inte mer dejt där. Men jag vet inte om jag skall ringa eller maila - tror det blir ett samtal om ett par dagar och faktiskt smälta var i "o-kemin" bestod.

    Låter som en bra taktik.
  • Anonym (Mia)
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-07-26 23:05:07 följande:
    Angående den där killen jag berätta om innan, som ställde in dejten 3 timmar innan för att han fått "feber".
    Och han hoppades att vi kunde ta det en annan gång

    Jag svarade iaf att han skulle krya på sig så att jag fick en ny chans att "piska skiten ur" honom i bowling. La oxå till att jag antar att han är så tuff att han hade sagt ifrån om det var nån annan orsak till att han ställde in...och så en liten smilegubbe efter det. Nu 5 timmar senare har han fortfarande inte svarat. Och när jag logga in på dejtingsidan nyss så ser jag att han är online där.

    Blir så förbannat frustrerad! Hur jäkla svårt ska det vara att vara rak och ärlig. Jag klarar att bli dissad men jag blir knäpp av att inte få raka besked!
    Förbaskade fjant!

    Det är ju trist att han är så sjuk att han inte kan skicka ett sms-svar som tar tre minuter, men att sitta online på sajten det orkar han. Käns lite tveksamt. :S
  • Anonym (Mia)
    Anonym (OldNew) skrev 2011-07-26 23:32:46 följande:
    Hoppar på den här tråden!

    Är 29 år, ett barn, bor i Stockholm. Singel sedan tre år tillbaka.

    "Riktig" nätdejting är ganska nytt för mig, har för första gången registrerat mig på en datingsite och kommit igång med i alla fall en trevlig konversation. Jag har dejtat folk jag mött på nätet förr, men då har vi träffats genom olika communities, och inte dejtingsiter. Lite andra premisser när alla är där i samma syfte!  Skrattande

    Same same but different med andra ord.

    Jag har precis pratat med Mr Malmö igen (tre timmeslånga samtal idag också). Vore kul att träffas men nu ligger det där och gnager. En kille som ringer tre gånger om dagen, som sms:ar en hel del däremellan och sedan ovanpå det alltid inleder samtalet med "Hallå vackra kvinna!" (på malmöitiska) kan han verkligen vara rätt skruvad?
  • Anonym (Mia)
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-07-26 23:45:44 följande:
    Haha, vi blir inte nöjda Antingen för mycket eller för lite. Det är inte lätt. Men hellre såhär isf

    Jo jag glider med än så länge. Men det hindrar inte att jag tänker gå ut med ett gäng andra singlar på Söder imorgon.

    (Och så två godnatt-sms ovan på det just nu fastän vi sa godnatt i telefon för fem minuter sen.)  
  • Anonym (Mia)
    Ernst Hugo skrev 2011-07-26 23:47:51 följande:
    Är det något som skaver så vifta inte bort det. Känn honom på pulsen!

    Det känns i grunden bra. Det är ju härligt att någon tänker på en så mycket. Vi har lätt att prata, tycker lika om mycket och så. Än så länge är det väl bara "Men så här bra kan det väl inte vara!" Man är för luttrad, för misstänksam och hårdhudad efter alla personer man träffat på som visat sig vara ufon. Man borde släppa in det istället. Men det är lite svårt.
  • Anonym (Mia)
    Anonym (Hanna) skrev 2011-07-26 23:50:57 följande:
    Tjej, 26 år, singel sen 1 år tillbaka.

    Jättesvårt att bli kär. JÄTTESVÅRT verkligen. Jag har surrealistiskt lätt att få folk intresserad av mig vilket typ är en förbannelse. Jag dejtar hej vilt, alltid gjort, men efter ett par dejter när killen börjar visa något så får jag panik. Varningsklockorna börjar ringa. Dejtar medvetet folk där det finns en anledning att dra sig ur. Nu dejtar jag t.ex en kille som är 5 år yngre och dessutom har flickvän. Han vill lämna henne för min skull, men jag vet inte vad jag vill. Han är ett as mot henne absolut, men ändå gillar jag honom. Men jag kommer inte ge mig in i den relationen heller utan kommer träffas ett tag och sen lägga ner. Och sådär rullar det på. Nätdejtar lite, får rätt många erbjudanden, går på några dejter, kanske gilar jag personen, kanske inte... men det blir aldrig något seriöst.

    Jag tror också jag är sårad från min förra relation, även om jag gjorde slut. Har svårt att släppa och gå vidare och jämför alla med mitt ex. Hur slutar man jämföra alla killar med sitt ex? Han hade ju massa dåliga sidor, men ändå jämför jag alla nätdejter med exet? Och dissar folk om inte alla "krav" uppfylls. Men vad fan, ingen är ju perfekt, och absolut inte jag...

    Folk har gett mig tipset att sluta dejta ett tag, men tror jag typ är beroende av bekräftelsen och att träffa någon hela tiden annars känns livet tråkigt. Ändå träffar jag aldrig någon jag faller för trots att jag har stora valmöjligheter... åh, varför förstör man för sig själv?

    Nätdejting gör ju också att man kan välja och vraka vilket innebär att man vet att man alltid kan få en ny dejt om man vill. I verkligheten så är ju kemi så avgörande så man måste ju gå igenom så många för att hitta det. Och när kemin väl finns där så dissar jag ändå personen för att jag är för rädd... :(

    Heeeeelp! (förlåt om det blev rörigt)
    Jag tror att man lätt minns bara det som var bra i en relation. Har några kompisar som återvänt till sina ex efter ett tag och så har det insett att just det - det var därför det tog slut.

    Jag skulle nog också tro att du borde hålla upp med dejtandet ett tag och itta dig själv lite. Men det vara lättare sagt än gjort. Starta en provocerande storblogg så får du iuppmärksamheten där istället.   
  • Anonym (Mia)
    Anonym (Loser) skrev 2011-07-26 23:52:21 följande:
    Och ni har aldrig träffats du och Mr Malmö?
    Jag har haft en sån kille, som jag träffade IRL men liksom lärde känna via nätet och nä fy för det här bombaderandet, jag blev HELT mätt! Kämpade på i 3 mån med det sket sig, mina känslor fick aldrig spira eftersom han så totalt kvävde dem med sitt ivriga engagemang. Men du kanske inte är som jag!

    Nej vi har inte träffats och har egentligen bara haft kontakt med honom i... 29 timmar. Fast det är det som är lite konstigt. Har varit med om killar som har varit alldeles för på förut. Och då har jag inte klarat av det. Men just nu känns det bra. Jag vill att han ringer och skickar sms. Det kanske ändrar sig, vem vet.
  • Anonym (Mia)
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-07-27 00:00:24 följande:
    Känns det bra så ifrågasätt det inte. Bara njut!

    Ska försöka.
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-07-27 00:02:15 följande:
    Du behöver inte bli generad. Du var väldigt trevlig och skötte dig mycket bra Men jag var tjurig och dissa dig Det var över 6 mån sedan. Mycket har hänt...

    Hoppla hoppla! En liten bakgårdsromans här i tråden minsann.
  • Anonym (Mia)
    Anonym (Hanna) skrev 2011-07-26 23:59:49 följande:
    Ja, det är en kompis som sagt att jag borde söka hjälp. Han hade samma relationsproblem och sökte faktiskt det och nu har han tjej och är jättelycklig. Men att ta steget och söka hjälp för det är ju jättesvårt - var vänder man sig? Jag vet ju att det är mig det är fel på för jag har träffat toppenkillar, men ändå är det alltid något fel.

    Som Veronica Maggio sjöng:

    "för lång eller kort eller smal eller bred, vill hitta rätt men ser bara fel"

    "ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå - men herregud jag kan få bättre än så".

    Hm... :/

    Ja inte är det lätt.

    Kanke finns det en KBT  -terapeut som kan hjälpa dig i närheten. Kolla eniro eller nåt.
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!