• Liberté

    BIM - Lista September

    Jag sällar mig till er! Fick mens igår och nu hoppas jag på plus i september. Tredje barnet blir det här  

  • Liberté

    Är så sugen på att köpa ÄL test.....men då försvinner lite tjusningen med överraskningen på något sätt vid BIM. Använder ni alla äl test?
     

  • Liberté
    solstrålar85 skrev 2011-08-20 12:15:13 följande:
    Välkomna hit alla nya och jag önskar er lycka  till :)

    Tinkalilla: jag använder inte något äl test.. inte än iallf :) jag vill börja med att bara tuta o köra o se vad som händer :P

    nu är min mens slut och då ska det väl bli dags för oss nu... *nervöööös* känns läskigt när man verkligen ska ta det där steget... 
    Är det ert första?

    Vi använde äl tester när för första blev till, hade fått 3 missfall tidigare och ville så gärna bli gravid. Blev så gravid på första försöket och jag har otroligt lätt för att bli gravid har vi märkt. Så nu vill jag bara köra på o se vad som händer, det är lite tjusningen i det hela! Ska inta ta reda på kön denna gången...... Känns ssom om jag vet mer hur jag vill ha det nu med nr 3
     
  • Liberté

    ingen aning,jag använder inte dom alls eftersom jag hade ägglossning varebda dag en hel månad. köper clear blues istället....som dock är svindyra.....

  • Liberté
    scooby skrev 2011-08-20 15:12:09 följande:
    Gravtest stickor kanske jag ska tillägga Funderar på vilka man ska köpa till nästa gång. Har nu haft från Billiga tester, men tänkte att testlagrets ju är billigare.
    Liberté skrev 2011-08-20 14:41:07 följande:
    ingen aning,jag använder inte dom alls eftersom jag hade ägglossning varebda dag en hel månad. köper clear blues istället....som dock är svindyra.....
    Visst är det ÄL testerna du menar? Konstigt att dom ger utslag varje dag! Då förstår jag att du köper CB även om dom är dyra.
    RFSLs stickor missvisade positivt för mig en gång....så jag har kört med cb där också. I veckan köpte jag apotekets test- fungerade inte ens! Trodde jag använt för lite urin så kissade mer.....inget kontrollstreck.... Spolade tillslut det under kranen- inget kontrollstreck!
    Dock är ju CB så himla dyra.....  
  • Liberté
    Randiga Rut skrev 2011-08-20 23:25:21 följande:
    Jag gjorde mitt första ÄL-test idag!  Glad Jag vill få en uppfattning om hur min menscykel ser ut då jag inte haft någon på tre år (satte in spiral vid efterkontrollen). Än så länge känns det lite spännande att testa, än så länge har jag inte blivit en "slav under testerna"... hoppas jag slipper det, men man vill ju så gärna veta!! 

    Köpte stavar från Testlagret och den jag använde idag fungerade. Alla ÄL-test mäter samma hormon i kroppen och bör därför vara lika tillförlitliga (typ 99%) om de ger utslag (så länge man inte e gravid eller har pco). Det kan iofs vara värt att kika på känsligheten testet har, mIU/ml (koncentrationen av hormonet i urinet). Om däremot kontrollstrecket inte visas på flera stickor eller stavar så är kvaliteten dålig, men inför min förra graviditet så köpte jag CB och fick flera felindikatorer vilket var extra surt p.g.a. priset! 

    Har någon använt en sån där fertilitetsmonitor från CB? Berätta isf. gärna vad ni tyckte om den och om/hur den fungerade!!  
    Har inte använt fertilitetsmonitorn men Persona som är typ samma sak fast för att frhindra graviditet, kallas även P-dator. Var jätte nöjd tills jag blev gravid
  • Liberté

    Jag känner mig BETYDLIGT lugnare, nu är ju detta nr 3 också. Jag känner mig säkrare i det hela och vet att hur jag än oroar mig, kontrollerar osv så kan jag inte påverka det hela.... 

  • Liberté
    LovisaCÖG skrev 2011-08-28 16:36:34 följande:
    Väntar på ÄL nu, hade hoppats på att få i helgen menhar inte fått nåt utslag:( dock gör det inget att mysa iaf haha ifall att;) hihi nån mer somväntar på ÄL?:)

    Jag! Inhandlade äl test på apoteket (dyyyrt) i torsdags, har en cykel på 31 dagar och brukar ha äl mellan dag 12-14, är bara på dag 11 men har börjat testa ändå eftersom det var rekommendationen. Har långt period mellan äl och mens, 16 dagar.
  • Liberté
    LovisaCÖG skrev 2011-08-28 20:11:08 följande:
    Tinkalilla: ja det är inte det billigaste direkt:P själv har jag bara ett test kvar:/ så blir att köpa nya:) okej då ska du ha några dagar kvar?:) vet inte exakt hur många dagar min cykel är, den är lite oregelbunden tyvärr:( så jag kommer nog få testa tills det blir glad gubbe:) vet att jag fick min mens 13 dagar efter äl sist men vet inte hur många dar efter bim jag ska ha äl och det är frustrerande, känner du också så? Eller vet du nästan exakt när du ska ha?:)

    Ja jag vetnästan exakt, har en cykel på 31 dagar och 16 dagar på lutealfasen... Så mellan dag 12-14 brukar jag har ägglossning! Spännande att se om det är samma nu som när vi skulle försöka med de andra.
  • Liberté

    Inget utslag på äl test här.....dom tog slut imorse så får åka och köpa nya efter lunch. Känns dock som om mensen är på gång trots att jag är på dag 14 i cykeln bara! Molvärk, ömma bröst och ett jävulskt humör!

Svar på tråden BIM - Lista September