• irre47

    Jag har fler bilder till dej men de vill inte funka att lägga in dem

  • irre47

    jag har morphat bilden satt på hennes ansikte på en annan bild + annat

  • irre47
    Tjottskan skrev 2011-08-24 22:40:10 följande:
    Irre! Tusen tack för fina bilder!

    varsegod.
  • irre47




     


    inget  jul kort men nån bild i allafall . till tvillingmamman .
  • irre47
    H NA skrev 2012-01-19 16:57:18 följande:
    Ville bara påpeka att man får inte ta andras fotografens bilder och absolut inte göra om dom och publicera! Bara så du vet!
    vadå puplisera hon bad mig i andra tråden att göra om dem
  • irre47
    H NA skrev 2012-01-19 19:06:52 följande:
    Jag menar inte bilderna som tvillingmamma lagt ut på sina barn utan bilderna  du använde till morphing, allså bilden på flickan i geisha dräkten och flickan i den blåa hello kitty klänningen. Du tog de från an annan fotograf, gjorde om (klistrade in tvillingmammans flickornas ansikten) och publicerade här! Är du inte rädd att någon anmäler dig för stöld nån gång? Du "lånar" ju jämt bilder eller annat konst från andra. Ursäkta, jag menar inget illa, men du får kanske läsa på lite om upphovsrättslagen? Inte alla kanske känner till det. Många tror att om bilderna ligger ute på internet tillgängliga för allmänheten så kan man bara ta de, men så är det inte. Det är alltid någon som äger de. ha det gott!
    men att ni andra har gjort samma sak ä väl okey då va nej lägg ner nu hopass ni får de bra på denna jävla skit sida med massa moraltanter överallt .anmäl du om du vill jävla intenet olis.
Svar på tråden ~~~~~Photoshop ~~~~~~