Inlägg från: Heffa |Visa alla inlägg
  • Heffa

    Septembermammorna 2011

    Jag har en sjuåring som fortfarande kommer in på nätterna. Jag vill inte ha barn i sängen i 7 år till så jag hoppas att hon lär sig gilla sin egen säng så hon inte kommer göra som storebror. Vi får inte ens plats alla. Min sambo sover i gästrummet och jag emellan barnen. Jag håller med dig Flisan, det tär verkligen på en.
    Enda tiden jag har ensam med min man är kvällen/natten och så kan vi inte ens sova ihop.

  • Heffa

    Usch, jag fasar för efterkontrollen. Jag ska inte göra den förrän 21 november så det är ett tag kvar.

  • Heffa

    Jag ska inte gå till min bm för egterkontroll, jag går till min gynekolog som jag haft i flera år och har förtroende för. Jag tar med bebis och hoppas att hon sover, om inte annat går ju undersökningen fort så då får hon ligga i vagnen under tiden.

  • Heffa

    Efter första barnet tog det flera månader innan jag kände mig och såg ut som vanligt där nere. Nu efter andra förlossningen kändes det som vanligt efter 1 månad typ. Så det blir bättre även om det kan ta tid. :)

  • Heffa

    Ja det var bra mkt smidigare med ett barn. Min son är visserligen 7 år, så jag trodde det skulle bli ganska enkelt. Men två veckor efter lillasyster kom så dog sonens farmor och vi båda har tagit det hårt. Rasmus farmor har varit som hans andra förälder hela hans liv, jag var ensam med honom i 5 år och hans pappa har inte varit särskilt delaktig förrän nu de sista två åren, men hans farmor har alltid funnits där. Det är en stor förlust för honom så det kommer många tårar, raseriutbrott och han mår allmänt dåligt. Det är så synd om honom och jag känner att jag inte alls hinner med honom som jag skulle vilja.

    Men det blir ju bättre tids nog.

  • Heffa

    Jag har glömt berätta att min lilla kom ur skenan i onsdags. Så skönt att allt var bra och äntligen kan man njuta av närheten, innan var skenan i vägen. På tisdag är det dags för BVC, nu får vi se hur lång hon är. Vi har inte kunnat mäta sen hon föddes pga skenan. Vi mätte med måttband idag och fick det till 60 cm. Så 10cm upp sen födseln.

  • Heffa

    Min lilla hade också problem med magen. Jag valde att fortsätta amma men ger henne minifom och semperdroppar och det har hjälpt henne. Hon är en helt annan bebis. :)

Svar på tråden Septembermammorna 2011