Inlägg från: Heffa |Visa alla inlägg
  • Heffa

    Septembermammorna 2011

    Vad hemskt att inte få bo med barnet. Har ni inte familjerum på neo på era sjukhus? Här har vi det, sen kan det ju givetvis vara fullt, men hamnar man på BB här så är det på plan 8, neo ligger i källarplanet så det måste ju kännas skiiitlångt om man måste ha bebis på neo ensam.

    Jag minns när sonen föddes och han fick sola några dygn, jag tyckte det var tillräckligt jobbigt att inte få lyfta upp honom när jag ville utan ha honom i en solsäng bredvid. Jag lider verkligen med er, men vilka fina små bebisar ni har fått. Grattis till er alla och lycka till.

       


    Over and out
  • Heffa
    lillagreizn skrev 2011-08-18 13:20:21 följande:
    Ne dom har inga med mindre hål är bara storleken som varierar hur lång själva spenen är och omkrets.  Har testat sitta lite mer bakåtlutad när jag ammar men det hjälper inte det heller. Har verkligen överflöd av mjölk.

    Så hade jag det också med sonen, han satte i halsen och hostade samtidigt som det fortsatte spruta mjölk rätt ut i hela ansiktet på honom. Det lugnade sig först efter en månad typ. Det fanns inget som hjälpte.
    Over and out
  • Heffa

    Kallevallevanna: jag har bara erfarenhet av hur min lillasyster och senare hennes dotter reagerade när de fick småsyskon. Det var en väldigt jobbig period som höll i sig i ett par år. Jag har tyvärr inga tips, här kopplades det in psykolog då min syster behövde hjälp att hantera det hela. Hur gammal är din dotter?

  • Heffa

    Jag som var säker på att det hette miniform, hade det till sonen nämligen :)

Svar på tråden Septembermammorna 2011