• DariaM

    *Veckans bästa* - v. 32 Omröstning

    Detta är omröstningstråden för *veckans bästa* - v. 32

    Veckans bästa är en tråd  där man vecka för vecka kan lägga in en bild som man är så där lite extra nöjd med. Det är inte några givna teman utan man lägger upp en bild som man tycker blev bra motivmässigt, känslomässigt eller fototekniskt (eller kanske på alla sätt). 

    Denna omröstningsdel pågår till och med 2011-08-17 därefter har vi "Veckans bästa" framröstad. 

    Vill du delta med ett bidrag  i veckans omgång (vecka 33) kika in här.
    Se tidigare vinnare här. 

    1. DariaM


    2. Skrotnisse

    3. Jojo75


    4.  N a t a l i e 


    5.  Nicke Nyfiken


    6.  Choko


    7. Scream


    8.  Lilla My


    9.  Morsan turbo
     
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden *Veckans bästa* - v. 32 Omröstning
  • DariaM

    Sitter med en sovande bebis i famnen och en livlig tvååring brevid mig. Så jag svarar mer utförligt senare. Men INGEN bild är diskad! Detta är för skojs skull och jag är ingen "martyrTS" som stökar runt och diskar bilder! ; ) visst bilden är med i en annan tråd...men ett ärligt misstag kan alla göra och det tycker jag iallafall är ok, och ska sådana misstag rättas till så görs det innan omröstning. =) hörs sen!

  • DariaM
    Scream2 skrev 2011-08-15 17:05:09 följande:
    Absolut inte! Men en tanke kanske att TS ska uppdatera TS med reglerna tydligt uppstaplade, en gång till, där det frmagår att bilder får inte tävlas i andra trådar. 

    Och att uppdatera denna TS med att nr 7 är diskad!   
    Jag håller helt med dig...ts är vääääldigt långt i huvudtråden vilket inte var tanken men jag är tydligen väääldigt duktig på att ordbajsa. =) Jag gjorde dock ett  försök att kortfattat stapla "reglerna" men sen har det ju tillkommit fler efter diskussioner som uppkom. Men ett bra förslag att stapla upp igen...det ska jag göra. Tyvärr blir ju TS ännu längre då....pest eller kolera. 

    Och som jag skrev i tidigare inlägg...jag diskar inte några bilder mitt i en omröstning om det inte skulle vara något alldeles helt galet...och det tycker jag inte att ditt misstag är. =)
    Esmiso skrev 2011-08-15 17:09:08 följande:
    jo, jag ser det. Blir ibland lite ledsen bara då tonen är jävligt hård i fototrådarne emellanåt. Det är ju inte som vi tävlar på liv o död eller??

    Som sagt: om ts anser att det är nåt fel på min bild så plocka bort den!
    NEJ...inget konstigt eller "fel" med din bild, oavsett konstig skugga eller inte, redigerad eller inte! Redigera är ju helt ok...att inte redigera är oxå helt ok,  Likaså konstiga skugger eller inte! Du är nöjd med din bild och den är veckofärsk...då är ju allt bara bra!. =)

     
  • DariaM

    Se där ja...oavgjort. Då startar jag en skiljeomgång mellan dem så vi får en vinnare. =) 
     

Svar på tråden *Veckans bästa* - v. 32 Omröstning