Nice Girl Wrong Place skrev 2011-08-27 12:57:59 följande:

Jag tyckte det var lite sött när du ringde från affären för att kolla färgen på brödpåsen haha.
Och förminska inte din egen insats, din kryddning är helt klart något jag ska testa nästa gång. Hur blev köttet? Stekte du det helt eller lät du det koka ihop med linserna ordentligt?
Jag tycker att vi vägleder varandra väldigt bra båda två, väldigt ofta...
jag stekte köttet hastigt på mkt varm platta först för att få en lätt stekt/"bränd" yta sedan fick det koka med linser lök och paprika till linserna bildar en massa som du sa. Doften och smaken blev så rund, tung och god av alla kryddor utöver basen med sambal oelek vitlök buljong salt och peppar. En nypa kanel, en rejäl tesked honung, gurkmeja, spiskummin och koriander samt saften från en halv citron.
mkt bra ömsesidig vägledning skulle jag vilja säga..
från en sak till en annan , har du haft en SKÖN morgon?