Inlägg från: Anonym (3-barnsmamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (3-barnsmamma)

    Dagis o BVC gick bakom ryggen på oss och tvingade på oss ett möte

    Anonym (Besviken) skrev 2011-09-01 13:58:50 följande:
    Hon hade fyraårskoll förra månaden och då var hon 105 cm och vägde 31 kilo. Hon är lite rund på magen men det är ju bara för att hon äter mat och tycker om det.  Skulle ni säga att era barn inte fick bli mätta kanske????
    Men OMG!!!! TS, skärp dig!! Det finns inte en chans i hel*ete att hon bara skulle vara "lite rund om magen"!! Min dotter som blev 4 år i maj är 105 cm och väger 17,3 kg, hon följer kurvan perfekt och är t o m lite rundare om kinderna än storasyster och lillebror... Din dotter väger exakt dubbelt så mycket som min trots att dem är precis lika långa! :-O

    Storasyster, som blev 6 år i maj, är 123 cm och väger 20,5 kg. Hon följer också kurvan perfekt... Vilket innebär att din dotter väger ca 12-14 kg för mycket! Då kan jag tala om för dig att hon är lite mer än bara "lite rund om magen".

    Tur att dagis och BVC har uppmärksammat detta då du tydligen som förälder inte verkar ta ansvar för ditt barn! Låt dem hjälpa dig och din dotter för din DOTTERS skull!!
  • Anonym (3-barnsmamma)
    mullzack skrev 2011-09-01 14:13:03 följande:
    Kan inte förstå vad felet är Min son är fyra i oktober och väger 29 kg till sina 110 cm. Han ligger ca 3 "hack" över medelkurvan både på längden och vikten, ingen har någonsin sagt att han är fet, vare sig på dagis eller BVC.
    Killarnas kurva ligger lite högre på både vikt och längd än tjejernas i den åldern, dessutom väger hennes dotter ytterligare två kg mer än din kille, trots att hon är 5 cm kortare... Din kille är kanske på gränsen, men hennes dotter har passerat den för länge sedan...
Svar på tråden Dagis o BVC gick bakom ryggen på oss och tvingade på oss ett möte