Inlägg från: Maddiogora |Visa alla inlägg
  • Maddiogora

    Hur mycket arvode har ni`?

    För vår placering en omkostnad på 3894 detta för att täcka allt som rör barnet , semesterresor , utrustning , idrotter , mat , hyra , el ,kläder , resor till och från umgänge .I dessa pengar ingår barnbidraget. Detta är kommunens rekommenderade kostnad för barn 0-12 år. Arvodet ligger innan skatt på 5302 kr innan skatt .även där rekommendationen för en placering 0-12 år. Kan inte ha mitt vanliga jobb kvar , får inte vara med i facket , får ingen avtalspension . Du kan ju räkna ut Tim penningen själv jag får för att ha ansvaret för ett barn 24 timmar om dygnet , Kalla mig kidnappare , kalla mig pennga kåt , -MEN DU HAR FEL ! Detta gör jag för att jag vill göra det , inte för att bli rik , om det vore för att tjäna pengar har jag valt HELT fel område !!!!!

  • Maddiogora
    emm no1 skrev 2014-01-17 15:42:30 följande:
    Jag vet inte om jag hamnat fel men jag tänker lite på alla de kommentarer om att barnen ska tillbaka till sina biologiska föräldrar så fort som möjligt. Hur avgör man när det är dags för barnet att komma "hem"?

    Det är inte familjehemmet som avgör det , utan socialförvaltningen , eller alternativt rätten . Men detta är oftast så fort man kan påvisa att biologhemmet är tryggt och säkert , och har de resurser som krävs för att ta hand om sina barn.
Svar på tråden Hur mycket arvode har ni`?