Inlägg från: Blomman2010 |Visa alla inlägg
  • Blomman2010

    StockholmsMammor till SeptemberBarn

    Baby  Bebislista Baby

    Frelin: BF 10/9 födsel 5/5 2505g 46 cm Jessie
    Flisan79: BF 4/9, födsel 29/8. 3780 g, 52 cm. Emilia
    lilla myggan: BF 26/8, födsel 31/8, 4040g, 55cm, Aston
    Blomman2010: BF 12/9, födsel 3/9, 2980 g, 49 cm, en liten flicka vars namn ej ännu är helt bestämt Glad

    Bra initiativ Myggan! Då får man äran att lägga till sig här! Glad
    Roligt att träffa dig och Aston igår på Södra BB! Så fin han är! Och du ser hur pigg ut som helst! Härligt att återbesöket gick bra också. Vår barnläkarkontroll gick också bra. Ska på sedvanligt återbesök och hörseltest imorgon.
  • Blomman2010

    Hej alla mammor! Hoppas ni mår fint! Vi har det bra och myser på här. Är så otoligt skönt att sambon är hemma nu denna vecka ut och nästa. Han finns till 100 % för storasyster, då mycket av min tid består av att amma lillhjärtat. Hon är som en liten fågelunge som sover mest på dagarna och ammar järnet på nätterna. Då vill hon typ ligga tätt, tätt intill och bara snutta Glad Så man (jag) sover väl inte så superbra hittills... Men jag känner mig glad och lyrisk ändå för att det är så skönt att vara hemma här alla fyra och bara vara en familj och umgås.

    Jag väntar ett tag till med fikadejt! Även om det låter grymt trevligt å ta en fika och träffa er mammor och era fina bebisar! Kanske att jag skulle kunna tänka mig nästa vecka redan... Får se med kraft och ork, hur det fungerar. Om inte annat så är jag gärna på veckan därefter. För då har dessutom sambon gått tillbaka till arbete, och när storasyster är på dagis finns mycket utrymme för fikaträffar!

    Ha en toppendag allihopa!

    Förresten... det ser ut som att det börjar vara bebisar på gång i gravidtråden... Spännande!!

  • Blomman2010

    Nu när lillan fått ett namn får jag ändra i listan här... SoligBaby Bebislista Baby

    Frelin: BF 10/9 födsel 5/5 2505g 46 cm Jessie
    Flisan79: BF 4/9, födsel 29/8. 3780 g, 52 cm. Emilia
    Disa75: BF 27/9, födsel 30/8, 4465 g, 54 cm, Tilda
    lilla myggan: BF 26/8, födsel 31/8, 4040g, 55cm, Aston
    Blomman2010: BF 12/9, födsel 3/9, 2980 g, 49 cm, Solveig
    SannaMac: BF 2/9, födsel 9/9, 4085 g, 54 cm, Adrian

  • Blomman2010
    Flisan: Tack så mycket! Ja, namnet kom som en blixt från en klar himmel och bara satte sig direkt! Nu är hon helt klart en Solveig Solig Och Solan... FlörtNimah: Va fin han är er lille Ebbe!

    Jag bestämmer inget nu angående fikat. Jag är jätte fikasugen och vill gärna träffa er alla och de små! Men får se helt enkelt om det blir redan på onsdag...
  • Blomman2010
    Sanna: Skönt att ni är hemma! Och framförallt skönt att du mår bättre! Men det låter verkligen klokt att du ska prata igenom förlossningen med personalen! Kan bara föreställa mig hur det skulle upplevas där i slutet... och när de drar iväg med ditt barn... Så, bra att ta den möjligheten att få prata ut om detta och kunna ställa frågor, ventilera känslor  osv.

    Skulle vara så trevligt med fika... men känns som att jag tar stenhårt vara på denna vecka, liksom förra veckan, då sambon också är hemma. Sen börjar han jobba heltid igen. Så vi liksom myser hemma nu, hela familjen. Men nästa vecka har jag massor med tid och lust Flört Men det passar ju då bäst under "dagistider" (efter kl. 9 och innan kl. 15), och så är det ju för fler av oss.

    Flisan: Tror Rio Bio i Hornstull har barnvagnsbio också. I fjol hade de åtminstone det. Blev dock aldrig att jag gick på det då. Men skulle gärna göra det nu!
  • Blomman2010
    Finder: Lycka till! låter ju verkligen som det är på gång! Eller har du redan fått en bebis nu kanske..?! GladFlisan: Har tyvärr ingen erfarenhet av Ticnet heller... Men pengarna bör du ju absolut få tillbaka!

    Vi har också en liten "fleragångeromdagen-bajsare" här hemma Flört Hon bajsar dock ej lika ofta som sin storasyster gjorde när hon var nyfödd. Hennes första natt på BB bytte vi 14 (!) bajsblöjor... Så vi räknar med att det blir till att byta flera bajsblöjor per dag här också... En hel del gaser har lillfröken också. Men hon rapar inte speciellt ofta. Jag har lite svårt att få till en rap. Men hon verkar nöjd ändå.

    Allihopa: Hoppas ni får en trevlig fika idag! Eller rättare sagt, det är klart ni får! Men jag hoppas verkligen på att nån vill träffas och fika nästa vecka! 
  • Blomman2010
    Nimah: Aj, aj säger jag bara... Låter inte skönt det där med att padsen har skinnflått dig! Hoppas det läker snabbt!
    Vi kör också Libero 1 och tycker de är bra. Men det fungerar säkert olika för olika bebisar. Eller så får man som sagt testa sig fram med andra storlekar eller märken.

    Myggan: Jättesöt är han Aston! Är ju faktiskt likt storebror!
    Jag är flexibel med fikat till veckan (om det blir något), så vi behöver inte ta onsdag om du inte kunde då. Iof kan jag nog inte tisdag heller, kom jag på... Men annars kan jag nog när som helst.

    Eleonor: Adrian är jättefin!
  • Blomman2010
    Sanna: Adrian är jättesöt! Och likt dig, tycker jag med. Solig

    Ja, hur blir det med fika i veckan..? Jag kan imorgon, om jag inte är helt knäckt efter att jag för första gången är helt själv nu med två små brudar... Glad Storasyster är ju på förskolan, så efter att jag lämnat henne där så kan jag fika, såvida jag inte somnar i soffan här hemma efter jag kommit hem med lillasyster... Flört

    Hur kan ni andra i veckan?
  • Blomman2010
    LinnJes skrev 2011-09-18 19:53:14 följande:
    Jag kan förmodligen både imorgon och på tisdag. Vi kan ju höras per sms om vi ska ta en snabbfika någonstans i närheten här bara om vi båda känner att vi hinner och orkar? Annars verkar det som att det är farsta-fika som gäller där på torsdagen.
    Ja, låter bra! Vi hörs på sms. Jag kan nog på torsdag också, så då blir det kanske Farsta då... Glad
Svar på tråden StockholmsMammor till SeptemberBarn