Inlägg från: LinnJes |Visa alla inlägg
  • LinnJes

    StockholmsMammor till SeptemberBarn

    Flisan79 skrev 2011-10-19 16:28:57 följande:
    Ups! Skrev ju fel. 28/10 ska det vara, alltså på fredagen.
    aha, ja men då är jag mer på! jag vill gå, men vågar inte lova nåt... än. Cool
  • LinnJes

    haptic: Okey, får hoppas på att det är nåt av det då. Skönt att BVC-kvinnan inte var särskilt orolig också, det brukar lugna en tycker jag.

    Flisan: Är impad att du lyckats klämma in din "lilla" tjej i de små kläderna så pass länge ändå, fick byta Astons kläder redan när han var två veckor... hehe. Vi har inga planer och bor ju ganska nära, men A är fortfarande förkyld, och jag med för den delen... Så kanske är bäst att inte ses?

    Nimah: Skönt att du hittat något som funkar! Om han gillar gunget så tror jag definitivt att tassarna skulle funka! Det som är bra med dem är ju att bebisen ligger i sängen så är ju inte dåligt för ryggen om de ligger kvar när de väl somnat liksom... Sorry om jag tjatar om tassarna, men jag själv är helt kär i dem. Bästa köpet någonsin gällande bebisprylar, definitivt!

    Sanna: Förstår att du är stolt över Adrian! Jag har vart jättedålig på att öva på magläge... Men sen så hoppas jag lite i smyg att Aston inte ska vara sådär tidig motorisk som sin bror. Haha. Blir så mycket jobbigare när de är rörligare, mycket smidigare med en bebis som ligger/sitter där man la den. Flört

    Själv var jag lite rädd att jag hade livmoderinflammation när jag hade sådär hög feber. Har haft typ molvärk i magen också, men tycker det är så svårt att veta vad som är vad. Man kan ju ha ont lite här och där efter förlossningen liksom... Men ringde min BM och hon tyckte jag skulle komma och lämna lite prover och sådär. Visade sig att jag inte hade livmoderinflammation (skönt!) men däremot hade jag urinvägsinfektion. Så nu går jag på penicillin. Bra att veta vad som var fel i alla fall.

  • LinnJes

    hoppar nog över fikat imorgon (igen). aston verkade friskare men så nu inatt så blev det sämre IGEN... suck. jobbigt att det aldrig går över. nyss så kaskadkräktes han för första gången också, shit vad förvånad jag blev! hela min rygg blev blöt, hans body och soffkuddarna... efteråt blev han jätteglad av nån anledning. haha. konstigt.

    flisan: låter inte alls kul det där! bra att du kollar upp. avslaget borde ju vara borta nu tycker man...? var ju ganska länge sen du födde ändå.

    angående träning så trodde jag att det var 3 månader som gällde? men det kanske bara är vissa grejer man inte får göra? jag vill också börja träna, men vet att jag har så svårt att komma igång med det... och så vet jag inte riktigt när det skulle finnas tid. barnpassning finns ju, men då ska bebisen vara 3 månader. hm. jaja...

  • LinnJes

    ska nog försöka mig på den där plankan ändå... Glad den borde man ju kunna göra även om man är lite förkyld tycker man.

  • LinnJes
    haptic skrev 2011-10-24 11:42:02 följande:
    Vart finns dessa pass? Låter intressant.
    friskis och svettis i hornstull har dem i alla fall såg jag (va inne på deras hemsida precis Glad)
  • LinnJes

    Frelin: Vad hemskt! Jag skulle tycka att 1 dygn var illa nog, men åtta!? helt sjukt... hoppas det inte har hänt något. samtidigt, om det inte hänt något så hoppas jag att han har en riktigt bra förklaring till varför han varit borta.

    Blomman: usch, vilken hemsk tågresa... får lite svettningar bara av att tänka på det. min mamma vill att vi ska komma till henne på måndag, och bara det känns illa nog. och då bor hon bara i södertälje... haha.

    stackars alla som är sjuka! aston är fortsatt sjuk han med, hostar upp snorlobbor då och då (fräscht) och nu idag har han tappat rösten nästan helt. Rynkar på näsan ingen feber dock så är inte jätteorolig... funderar dock på om jag borde gå till doktorn med han igen snart om han inte blir bättre.

  • LinnJes
    haptic skrev 2011-10-25 21:32:07 följande:
    Tack för fikat idag, mkt trevligt!

    Är det någon av er som märkt en utvecklingsfas hos era bebbar vd 5 mån?..  Här är det riktigt gnälligt, ätande, knöligt och bara närhet som gäller kvällar och nätter... gud hoppas det inte blir kolik.. 
    5 veckor menar du va? Enligt boken "Växa och upptäcka världen" (superbra bok för övrigt) så är det en utvecklingsfas precis där vid 5 veckor. Sen kommer en till vid 8-9 veckor. Så det kan mycket möjligt "bara" vara en fas och inte kolik. Ska hålla tummarna för dig. Flört
  • LinnJes

    frelin: alltså så jä*la dålig stil! sjukt fegt också att inte ens stå för det man gjort och låta dig oroa dig! säger som haptic, bättre att vara arg än orolig. nu vet du i alla fall. och jag hade gjort precis som du, slängt ut han! du kommer klara det mycket bättre själv när du slipper oroa dig för om Jessies pappa kommer sticka igen eller inte. usch. trist det här, men det är ju han som verkligen förlorar på det här. fattar inte hur en del människor tänker.

    förlåt om jag låter lite arg, men tar det lite personligt då min farsa stack när jag var liten och han fortsätter vara en opålitlig människa än idag (även fast vi har en ok relation numera).

  • LinnJes
    SannaMac skrev 2011-10-26 09:49:08 följande:
    Frelin: Skriver under på det som alla redan skrivit! säg till om du vill ha hjälp med vadsom helst, om inte annat så lite umgänge eller så! du är stark som kämpar på! kram!

    kinkbebis var det här... finns ingen bok som säger att 6-7 veckor kan vara jobbiga??? A sov ju bara 2,5 tim under hela dagen igår, och i natt har han också sovit dåligt... nu på mrgonen värsta kinkon som inte vet vad han vill. inte undra på när han inte sovit... bläää. ammar IGEN och hoppas på underverk = att han somnar sen. vet bara inte hur jag ska söva honom, för hinner inte gå ut, får besök av hela mvc-mammagruppen om en timme.
    man ska räkna från det egentliga BF-datumet, så eftersom A är född en vecka efter BF så är han ju typ 8 veckor, plus att det kan variera några dagar hit eller dit beroende på barnet såklart.
Svar på tråden StockholmsMammor till SeptemberBarn